Pereiti į pagrindinį turinį

Svajose paskendusi muzika

2008-12-18 09:00

Virtuoziškas gitaros skambesys, puikūs balsai ir orkestro pasažai, susiliejantys švelniose baladėse. Visai tai išgirs į Šv. Kotrynos bažnyčią susirinkusi publika.

"Norisi tikėti, kad besiklausantieji pakils virš kasdienių rūpesčių ir leisis į klajones svajonių gatvėmis", – taip į klausimą, ko galima tikėtis atėjus į šį koncertą, atsako jo atlikėjai. Gerai žinomų muzikantų komandoje "Ingenious" kūrybinius vėjus skleidžia vokalistė Kristina Žaldokaitė, būgnininkas Andrius Kairys, gitaristas Eduardas Armonas, klavišininkas Paulius Zdanavičius ir kiti. Talentingų muzikantų būriui vadovauja 1998 m. geriausiu šalies instrumentalistu pripažintas Martynas Kuliavas. "Tai bus romantiškas akustinis koncertas. Rami muzika klausytojus turėtų dar labiau priartinti prie Kalėdų", – sakė tokių hitų kaip Marijono Mikutavičiaus "Velnias, man patinka Kalėdos", "Atidaryk duris", Arinos "Būti šalia" muzikos kūrėjas M.Kuliavas.

Solistams užnugaryje pritars Donato Katkaus diriguojamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestras. Garsėjantis universalumu ir polinkiu dalyvauti originaliuose projektuose, Šv. Kristoforo kamerinis orkestras jėgas išbandys kaip baladžių atlikėjas. "Šis koncertas – puikaus bendradarbiavimo pavyzdys. Tikiuosi, kad tai nebus vienadienis produktas. Muzikines kompozicijas publika turėtų išgirsti ir vėliau", – žadėjo originalios programos kūrėjas M.Kuliavas.

Vieta. Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilniaus g. 30.

Laikas. gruodžio 18 d. 19 val.

Kaina. 40–80 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų