Svarbiausias D. Rapšio užnugaris – sužadėtinė Jurinta: mylimąjį palaiko ne tik sporto kovose

  • Teksto dydis:

TV3 laida sulauks ypatingų, Lietuvos vardą garsinančių bei kelialapius į Paryžiaus olimpines žaidynes jau iškovojusių svečių – plaukiko Dano Rapšio ir irkluotojos Viktorijos Senkutės. Žaidimas sportininkus atskleis kitoje, dar nematytoje šviesoje, pasirodo, kad jie ne tik beprotiškai talentingi, bet ir tokie pat šmaikštūs.

Laida prasidės nuo vedėjo Andriaus Žiurausko priminimo žiūrovams, jog šią vasarą Daną, Viktoriją bei kitus mūsų šalies sportininkus išvysime svarbiausiame vasaros sporto renginyje – Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. O tuo, kad svarbiausi lietuvių ir užsienio sportininkų startai kiekvienam būtų pasiekiami, pasirūpins oficiali Paryžiaus olimpinių žaidynių transliuotoja – TV3 žiniasklaidos grupė.

Danas olimpinėse žaidynėse dalyvaus jau trečią kartą, o štai Viktorija kelialapį iškovojo pirmąkart. Nenuostabu, kad ir džiaugsmas pasiekus tokį laimėjimą buvo sunkiai aprėpiamas.

„Mes visi taip džiaugėmės, kad iškovojau kelialapį, jog ant tiltelio užlipę kolegos sutraiškė man valtį… Tiesa, ją per naktį sutaisė ir kitą dieną dar startavau finale“, – apie nepamirštamą akimirką su šypsena pasakos irkluotoja.

Vis dėlto kitaip nei įprastai, šį šeštadienį fizinės sportininkų ištvermės neprireiks. Vietoje to jie pasitelks išmonę ir humorą, o atsakyti į suktus žaidimo klausimus padės kapitonai. Viktorija žais su Vytautu Mikaičiu, o Danas – su Mantu Katleriu.

Pastaroji komanda jau netrukus išsiaiškins, kad yra iš to paties miesto – Panevėžio. Mantas juokaus, kad jie atstovaus tikrąją Aukštaitijos sostinę, o štai Danas pridės, kad pergalė jam labai svarbi ir šiame žaidime. „Labai noriu įrodyti, kad Panevėžys gali laimėti“, – sakys jis.

Klausimai bus skirti kaip tik olimpiečiams – bene kiekvienas jų siesis su sportu! Komandos į tai žvelgs pozityviai. „Labai džiaugiuosi, kad komandoje turiu tokį sporto gerbėją – man dėl to labai lengva. Jei kažkas sporte dalyvauja, kažkas turi tuo ir domėtis“, – šypsosis D. Rapšys, negailėdamas pagyrų M. Katleriui.

Savo ruožtu Mantas pripažins esantis didelis olimpinių žaidynių fanas, niekuomet nepraleidžiantis ir atidarymo ceremonijų. Anot komandos kapitono, jei tik galėtų, jis olimpinėse žaidynėse tikrai neštų vėliavą. Mantas laidoje tvirtins, kad niekas už tai nereikalautų jokio atlygio – visi tą daro dėl garbės.

Deja, tokie jo samprotavimai A. Žiurausko neįtikins – vedėjas nepraleis progos kolegos patraukti per dantį… O kokio priekaišto Mantas sulauks, sužinosite šį šeštadienį.

Labai noriu įrodyti, kad Panevėžys gali laimėti.

Kaip įprasta žaidime, tiek Viktorija ir Vytautas, tiek Mantas ir Danas turės sau už nugaros sėdinčias palaikymo komandas. Vis dėlto dar niekuomet žaidime nebuvo taip, kad palaikyti ateitų ir…dalyvių antrosios pusės! O štai už savo mylimojo pergales visuomet „serganti“ Dano mylimoji Jurinta Urbonaitė nepraleis progos apsilankyti ir „galvOK“.

Ji apie savo mylimąjį išduos ir kitų įdomių faktų. Jurinta prabils ne tik apie pažintį su Danu, įvykusią baseine, bet ir atskleis, kad jis gana neblogai nusimano apie stilių. Pasirodo, kad Danas savo mylimajai neretai pataria aprangos klausimais.

Danas tą patvirtins. „Kadangi aš visą laiką būnu nuogas, labai daug suprantu apie stilių“, – juokaus plaukikas pridėdamas, kad dar vienas aksesuaras, kurį jis naudoja tiek namuose, tiek baseine, kad nesusigadintų šukuosena, yra kepurytė.

Sulaukę tokių svečių, progos pasiklausinėti apie jiems rūpimus dalykus nepraleis ir kapitonai bei vedėjas. Visi domėsis, ar sportininkai stengiasi sukliudyti savo varžovams?

Anot Viktorijos, sugluminti varžovus įmanoma tik prieš startą: „Pavyzdžiui, gali vaidinti, kad tau viskas labai gerai, kad laimėsi. Tai labiau psichologinis žaidimas. O kai pradedi irkluoti, jau nieko nebepadarysi.“

Ypatingais priešininkais šį vakarą pasijus ir abu laidos kapitonai. Mantas tikins ne tik įlindęs į Vytauto galvą, bet dar ir pasiklojęs ten patalynę, o štai Vytautas Mantui atšaus, kad jis šiame žaidime primena piktadarį Voldemortą iš filmų apie Harį Poterį.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių