Pereiti į pagrindinį turinį

T. Brady paneigė gandus apie byrančią santuoką su G. Bundchen

2015-09-09 13:55
BNS inf.

Brazilijos supermodelio Gisele Bundchen (Žizel Bundšin) vyras sportininkas Tomas Brady (Tomas Breidis) paneigė gandus apie artėjančias poros skyrybas ir pareiškė, kad jų santykiai yra puikūs.

Neseniai pasirodė pranešimų, jog gražuolė ketina nutraukti šešis metus trukusią santuoką, nes pavargo nuo amerikietiškojo futbolo žvaigždės nuotaikų kaitos po to, kai jis neva įsivėlė į „Deflategate“ skandalą.

Atrodo, kad praėjusią savaitę pora kartu pamėgino išsklaidyti tokius gandus. G.Bundchen palydėjo savo vyrą į Niujorko federalinį teismą, kuris ketvirtadienį panaikino Amerikos nacionalinės futbolo lygos (NFL) sprendimą nušalinti jį nuo ketverių rungtynių.

Vėliau amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjas pats pabandė paneigti kalbas apie pašlijusius jo ir žmonos santykius ir pareiškė, kad ji iki šiol yra didžiausia jo gerbėja.

„Mūsų santykiai puikūs... Aš neturiu geresnio sirgaliaus už ją“, – sakė sportininkas antradienį interviu Bostono radijo stočiai WEEI.

T.Brady taip pat kalbėjo apie „Deflategate“ skandalą, dėl kurio NFL nušalino jį nuo ketverių rungtynių, nepriklausomam tyrėjui Tedui Wellsui nustačius, kad sportininkas turėjo žinoti apie nepakankamai pripūstus kamuolius per sausį vykusias rungtynes, kuriose jo komanda laimėjo prieš „Indianapolis Colts“ 45-7. Vėliau vasarį „Patriots“ iškovojo Amerikos futbolo konferencijos Supertaurę.

Dėkodamas savo šeimai už palaikymą sunkiu metu jis sakė: „Buvo daug įvairių jausmų, kuriuos teko man išgyventi... Gyvenime, žinoma, susidūriau su įvairiais sunkumais, įvairiais iššūkiais, todėl lyg ir pasikliauni savo patirtimi ir pasikliauni tave supančiais žmonėmis, tikėdamasis jų paramos. Tai buvo naujas iššūkis mano gyvenime. Manau, tai buvo visai kitokia kliūtis, kurią turėjau įveikti“.

G.Bundchen šeštadienį taip pat paskelbė žinutę socialiniame tinkle, paneigdama turinti problemų santuokoje. Tinkle „Instagram“ ji paskelbė T.Brady ir judviejų dukters Vivian (Vivjan) nuotrauką, kurioje tėvas ir duktė žaidžia futbolą. O ją palydėjo prierašu: „Širdis tirpsta #didžiausiameilė#šeima (#biggestlove #family)“.

Pora susituokė 2009 metais ir dar turi 5 metų sūnų Benjaminą (Bendžaminą).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų