T. Cruise’as pristatė naujos „Neįmanomos misijos“ anonsą

  • Teksto dydis:

Šiąnakt JAV ir vėl buvo transliuojamas nacionalinės futbolo lygos (NFL) finalas „Super Bowl“. Kaip jau įprasta, Amerikoje ši žvaigždžių susibūrimo vieta jau senai nėra tik eilinis sporto renginys – žiūrovai išvydo ne tik garsiausių muzikantų pasirodymus ar suvalgė tonas maisto, tačiau turėjo ir neeilinę galimybę išvysti šiais metais pasirodančių filmų anonsus.

Vienas tokių – „Neįmanoma misija: Krytis“ (angl. „Mission Impossible: Fallout“). Pristatyme ir vėl matome į veiksmo sūkurį įsiliejusį Ethaną Huntą, skrajojantį Londono padebesiais, pastebime ir didžiausius jo sąjungininkus – Simoną Peggą su Vingu Rhamesu.

Primename, kad juostos filmavimo darbai nepraėjo be nesklandumų. Dar praėjusiais metais Londone atlikdamas kaskadinį triuką Tomas Cruise’as patyrė kulkšnies traumą ir į darbus sugrįžo tik spalio mėnesį. Nepaisant ilgos pertraukos, aktorius sugrįžo į filmavimo aikštelę, pabaigė darbus, o juostos premjeros data nebuvo pavėlinta.

„Neįmanoma misija: Krytis“ į didžiuosius kino ekranus atkeliauja jau liepos 27-ąją, o su T. Cruise’u juostoje taip pat vaidins Rebecca Ferguson, Supermenas Henry Cavillas, Michelle Monaghan, Simonas Peggas ir kiti.

buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
A kur či alaus nupirkt galečia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių