T. Hiddlestonas marškinėlius papuošė meilės prisipažinimu T. Swift

  • Teksto dydis:

Tomas Hiddlestonas (Toms Hidlstonas) šventinį savaitgalį prieš liepos 4-ąją, kai JAV minima Nepriklausomybės diena, praleido su naująja drauge Taylor Swift (Teilor Svift), o savo meilę jai pademonstravo pasipuošdamas sportiniais marškinėliais su užrašu: „Aš (širdelė) TS“.

Apie tai pranešė naujienų svetainė winnipegfreepress.com.

35 metų aktorius ir 26 metų popmuzikos žvaigždė savaitgalį praleido T. Swift namuose Rod Ailande, kur draugiją jiems palaikė būrys kitų garsenybių, tarp jų Blake Lively (Bleik Laivli), Ryanas Reynoldsas (Rajenas Reinoldsas), Este Haim, (Džidži Hadid), Karlie Kloss (Karli Klos) bei Ruby Rose (Rubi Rouz).

Jie visi smagiai leido laiką vandenyno pakrantėje, šėlo bangose, o Tomas buvo nufotografuotas dėvintis baltus sportinius marškinius su meilės prisipažinimu savo naujajai pasijai, su kuria užmezgė romaną mažiau nei prieš mėnesį.

Aktoriaus dešinę ranką taip pat puošė širdelės formos tatuiruotė su T raide centre, tačiau, kaip rašo winnipegfreepress.com, kol kas neaišku, ar šis piešinys nėra laikinas.

T. Swift, vilkėjusi raudonos spalvos bikinį, nevengė prieš draugus demonstruoti šiltų jausmų naujajam vaikinui.

Tomas ir Taylor pradėjo susitikinėti iškart po to, kai dainininkė išsiskyrė su 32 metų didžėjumi Calvinu Harrisu (Kalvinu Harisu).

Po to, kai buvo pirmą kartą pastebėti besibučiuojantys šalia Taylor namų Rod Ailende, jie drauge apsilankė Niujorke, tada skrido į Našvilį susitikti su jos tėvais, o vėliau Safolke aplankė ir Tomo artimuosius. Be to, jiedu buvo pastebėti romantiškai leidžiantys laiką Romoje.

Nekeista, kad pagaliau Taylor nusprendė pristatyti Tomą ir savo artimiausioms draugėms, kurioms, kaip skelbia žiniasklaida, ji, esą, jau pasakė, kad yra įsimylėjusi.

Vienas šaltinis kiek anksčiau „E! News“ sakė: „Ji parašė žinutę savo artimiems draugams, kurioje teigė: „Manau, esu įsimylėjusi, dar niekuomet taip nesijaučiau!“

„Jis labai romantiškas ir dėmesingas jai. Jis nepaprastai žavus. Jis leidžia jai jaustis saugiai visur, kur jie eina drauge. Ji yra devintame danguje ir iš tiesų džiaugiasi tuo, kaip jie leidžia laiką“, – sakė šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių