Tarologas L. Malinauskas apie R. Ščiogolevaitę: jos vertas tikrai ne kiekvienas vyras

  • Teksto dydis:

Dainininkė, „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė apie savo asmeninį gyvenimą kalba santūriai, rašo portalas delfi.lt. Tačiau spindinčios jaunos moters akys išduoda, jog ji su savo sutuoktiniu Rolandu Damijonaičiu jaučiasi laiminga bei mylima. Praėjusią vasarą Kaune su septynetą metų jaunesniu mylimuoju susituokusi atlikėja jau tada užsiminė, kad planuoja šeimos pagausėjimą.

Pastebimai pradėjusios keistis R. Ščiogolevaitės-Damijonaitienės kūno formos paskatino kalbas apie dainininkės nėštumą.

Vienas garsiausių šalies tarologų Leopoldas Malinauskas negaili komplimentų vienai ryškiausių šalies atlikėjų. Tačiau apgailestauja, jog Rūtai Lietuvoje bus vis sunkiau rasti vyrą, kurio neužgožtų šios stiprios ir charizmatiškos moters šešėlis.

„Jai reikia supermeno, kentauro, - neabejoja L. Malinauskas. - Bet iš kur mes surasime tokį, kuris tiktų Rūtai? Tai yra labai aukšto lygio moteris, šalia kurios nublunka bet koks šalia atsistojęs vyras. Ji meta tokį didelį šešėlį, kad to vyro net nesimato. Nežinau, kokio ryškumo turi būti stipriosios lyties atstovas, kuris nustelbtų jos švytėjimą. Tai – neįmanoma. Tai nepriekaištinga ledi, turinti tiek grožį, tiek talentą, tiek iškalbą, tiek manieras.“

Tarologas šią ryškią Lietuvos scenos divą prilygina brangakmeniui, kurio vertas tikrai ne kiekvienas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ha

Ha portretas
Bet daug zmoniu ja megsta Tai tikrai gabi ,grazi moteris ir gerai dainuojanti

Ha

Ha portretas
Bet daug zmoniu ja megsta Tai tikrai gabi ,grazi moteris ir gerai dainuojanti

netiesa

netiesa portretas
Tikrai keistai ir per gerai ja apibudino.Juk nuo jos kletas vyru pabego,neaisku kaip bus su tuo.Nors ji jau galejo pasimokyti,gaug praktikos elgesyje su svetimais vyrais igijusi.Man ji nesimpatiska,arogantiska,nepatraukli moteris.Gaila grazaus vaikelio,kuris liko be tevelio.Netinka ji komisijose,per daug manieru apibudinant dalyvi,kazkaip nesiziuri,nesiklauso ji ziurovu akyse.Galop liko be darbo,tikrai jos daug kas nemegsta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių