Pereiti į pagrindinį turinį

Teismas išskyrė G. Juodeiką su žmona: tuo tikrai nesididžiuoju

2016-04-13 06:33
K. Venzlausko nuotr.

Vos prieš porą savaičių nuvilnijusi pribloškianti žinia apie subyrėjusią verslininko, aktoriaus Gedimino Juodeikos santuoką, rodos, laužo paskalų nešiotojams neužkurs.

Priėmę sunkų kiekvienai šeimai sprendimą Gediminas ir Jurgita susitaikymo žaidimų žaisti neketina. Trečiadienį Kauno apylinkės teismas atvertė jų skyrybų bylą ir taškus sudėliojo per dešimtį minučių – pora skiriasi draugiškai, dėl turto ir vaikų globos nesiplėšo. Oficialiai santuoka turėtų būti nutraukta jau šiandien.

Kas nutiko, kad pavyzdine pora laikytų Juodeikų santykiai pašlijo, spėlioja ne vienas smalsuolis, tačiau jiedu laikosi susitarimo asmeninių dalykų neviešinti.

Iš teismo išėjęs G. Juodeika taip pat nedaugiažodžiavo, tik tarstelėjo, kad skyrybos – dalykas, kuriuo nesididžiuoja, kad jam nieko nereikia ir viską paliekąs žmonai.

43 metų G.Juodeika ir dvejais metais jaunesnė jo žmona susituokė prieš dvidešimt metų ir susilaukė dviejų sūnų – 19 metų Mykolo ir 6 metų Jono. Pora kartu įkūrė populiarų Kauno restoraną „Legenda“.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų