„Teleloto“ elektromobilį „Tesla“ laimėjusi vilnietė apie sėkmę sužinojo gimtadienio rytą

  • Teksto dydis:

Populiariausia šalies loterija „Teleloto“ šių Velykų proga žaidėjus kvietė laimėti pasaulyje perkamiausią elektromobilį „Tesla“. Paaiškėjo, jog laimingą bilietą įsigijo vilnietės Agatos šeima. O apie laimėjimą moteris sužinojo savo gimtadienio rytą.

Sulaukta staigmena

Kaip pasakoja Agata, gražiausios pavasario šventės išvakarėse ji su šeima apsipirkinėjo parduotuvėje „Maxima“, kuri įsikūrusi Pergalės g. 42, Vilniuje. Ten ir sumąstė prigriebti „Teleloto“ bilietų.

„Anksčiau turėjome pomėgį visa šeima sekmadienio vakarais jaukiai įsitaisyti, stebėti žaidimą ir braukyti bilietus. Norėjome šių švenčių proga atgaivinti tą tradiciją. Esame keturiese, tad paėmiau keturis bilietus – tris iš vienos krūvelės ir dar vieną iš kitos“, – prisimena moteris.

Vis tik planai taip ir liko planais. Šventinio šurmulio kupiną pirmąją Velykų dieną šeima televizoriaus neįsijungė. Tad bilietai gulėjo nepatikrinti.

„Teleloto“ nuotr. 

„Už jų akis užkliuvo tik antradienį, mano gimimo dienos rytą. Kaip tik buvo įjungtas vyro kompiuteris, tad nusprendžiau patikrinti. Pirmieji trys bilietai, kurie buvo iš vienos krūvelės, nieko nelaimėjo. O ketvirtas parodė, kad laimėta 2 eurai… ir „Tesla“, – apie pribloškusią akimirką pasakoja vilnietė.

Kadangi nepasikliovė savo akimis, moteris ekrano nuotrauką nusiuntė vyrui. Šis paklausė, kiek kartų Agata jau vedė bilieto numerį.

„Atsakiau, kad vieną. O jis tik nusijuokė, kad mano vietoje betikrindamas jau būtų klaviatūrą uždegęs. Ir priminė, kad kaip tik norėjau staigmenos gimimo dienos proga“, – dabar jau juokiasi ir Agata.

Trokštamiausias elektromobilis – pirmas laimėjimas gyvenime

Aplinkos pavyzdžiai Agatai leido tikėti, jog laimėti loterijoje įmanoma. Tačiau pačiai iki šiol taip nebuvo nutikę.

„Kaimynų pažįstami laimėjo mašiną, mano pažįstamas 500 eurų, net šeimos nariai mūsų bendrų žaidimų metu kartais laimėdavo vieną kitą eurą. O man absoliučiai nesisekė. Tad šįkart šeima vienbalsiai nusprendė, kad pagaliau laimėjau aš“, – sako naujoji „Tesla Model 3“ savininkė.

Pastarąjį elektromobilį „Teleloto“ žaidėjams pristatė bendradarbiaudama su automobilių prekybos įmone „Deals on Wheels“. Pasak jos vadovo Lauryno Boguševičiaus, „Tesla“, yra elektromobilių karalienė. O „Model 3“ – geriausias variantas, kalbant apie kainos ir kokybės santykį.

„Pirmiausia, kas visiems aktualu, su šiuo elektromobiliu tarp įkrovimų galima nuvažiuoti itin tolimą atstumą. Visų antra, „Teslos“ operacinei sistemai tarp elektromobilių nėra lygių – joje įdiegti saugumo, patogumo, ekonomiškumo sprendimai, kurie leidžia vairuotojui su minimaliomis pastangomis vairuoti maksimaliai efektyviai. Technologiškai šio gamintojo niekas nėra aplenkęs. Ir apskritai „Tesla“ parduoda daugiausiai elektromobilių pasaulyje. Ir tai, žinoma, byloja apie kokybę“, – detalizuoja L. Boguševičius.

Iš viso per pirmą šių metų ketvirtį „Teleloto“ žaidėjams iškeliavo 31 automobilis. Taip pat per tris mėnesius loterijos dalyviai išsidalino beveik tris milijonus eurų – tarp kurių buvo ir du Aukso puodai. 


Šiame straipsnyje: telelotolaimėjo Tesląloterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Suviliotas

Suviliotas portretas
Parduodu saules elektrine. Gali prireikti....

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Moteriske laimejo problema. Nuosirdziai sveikinu.

pirkit

pirkit portretas
opel ascona-noriu tik 200 pinigu-galima deretis
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių