Trečiasis „Šok su žvaigžde“ sezonas: pirmoje laidoje – profesionalų šou ir 12 prisistatymo šokių

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą į LRT televiziją grįžo pagal originalų BBC formatą kuriamas projektas „Šok su žvaigžde“. Nuo šio šeštadienio dvylika savaičių iš eilės tiesioginiame eteryje žiūrovus džiugins ir dėl prizinės vietos varžysis šokio profesionalai ir žinomi žmonės – aktoriai, dainininkai, eterio veidai, sportininkai, pirmuosius šokių žingsnelius ant parketo išbandę tik prieš keletą savaičių.

Pirmojoje laidoje dvylika projekto porų parengė prisistatymo šokius. Premjeriniame šokių vakare visi saugūs ir niekas iš projekto nepasitrauks, tačiau dalyviai neslepia jaudulio – didžioji dalis jų ant parketo pasirodys pirmąkart.

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų nugalėtojos Lina Chatkevičiūtė ir Eglė Visockaitė.

Kaip ir kasmet, dalyvius vertins ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Vakarą, kaip jau tapo įprasta „Šok su žvaigžde“ premjerose, pradėjo įspūdingas profesionalų šou. Laidos pradžioje žiūrovai išvydo Didžiojo Getsbio dvasios įkvėptą klipą iš Užutrakio dvaro, kurį pratęsė šokėjų pasirodymas didžiojoje studijoje.

Šeštadienio vakarą dalyviai pasirodė tokia tvarka: pirmieji ant parketo žengė LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, vienas iš sporto bendruomenės „Už 7 marių“ įkūrėjų, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė, antrieji – reklamos specialistė, prekės ženklo kūrėja, 2024-aisiais Vasaros paralimpinėse žaidynėse siekianti dalyvauti raitelė Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas. Trečioji ant parketo lipo aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, vėliau žengė aktorius Mantas Vaitiekūnas su Ieva Konopliovaite.

Penktieji pasirodė atlikėjas, karys Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj, šeštieji – atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas. Septinoji vakaro pora – aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, o po jų šokį pristatė atlikėjas Gabrielius Vagelis ir Melisa Valinovič. Devintieji šokių aikštelėje pasirodė atlikėja Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, dešimtieji – choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė. Priešpaskutiniai žengė operos solistė Jomantė Šležaitė ir Rafal Narkevič, dvyliktieji pasirodė atlikėjas Norbė ir Viktorija Šeinker.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių