Pereiti į pagrindinį turinį

TV3 kurs laidą vaikams ir ieško mažųjų jos vedėjų

2016-05-02 14:58
DMN inf.

TV3 televizija jau šį rudenį savaitgalio rytais visą šeimą kvies leistis į kelionę – jaukią, šiltą ir netikėtą kiekvienam šeimos nariui.

Pixabay nuotr.

Stebuklingu kemperiu, vardu Kempas, keliaus ypatingi vaikai-superherojai, jų nuotaikingi draugai, šuo ir net kalbanti papūga! Kartu pasakosime netikėtas istorijas, drauge gaminsime, ragausime, eksperimentuosime, kursime, pramogausime ir tiesiog džiuginsime televizijos žiūrovus tik vaikų galvelėse gimstančiomis auksinėmis mintimis ir jų sąmoju.

Jeigu jūsų vaikas – visada turintis, ką pasakyti ir atsakyti, o gal net pakomentuoti ar pats užduoti netikėtus klausimus pašnekovui – atvykite į vaikų-superherojų atranką. Ji vyks Kaune šeimos pramogų ir kūrybos parke „Vaikystės miestas“. Tegul jūsų vaiko išradingumu įsitikina visi! Jei Jūsų atžalai 3-8 metai, užpildykite anketą ir atvykite į atranką (jums skirtą laiką nurodysime asmeniškai).

Atvykti į atrankas kviečiami ir ypatingų augintinių savininkai. Jeigu auginate žavingą katytę, mielą šunelį, papūgą, triušiuką ar kitokį jus džiuginantį augintinį ir norite, kad jis būtų taptų naujos laidos herojumi, atsivežkite jį į augintinių atranką. Ji vyks ten pat.

Kandidato anketą galima pildyti TV3 interneto svetainėje. 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų