Unikalų balsą „X Faktoriuje“ pademonstravęs vaikinas: aš kuriu dėl savęs

  • Teksto dydis:

Sekmadieniais TV3 televizijos žiūrovus prie ekranų kviečia muzikinis šou „X Faktorius“. Kiekvienas dalyvis stengiasi nustebinti visko mačiusius projekto teisėjus. Ypač stengiasi tie, kurie į projektą žengia pirmą kartą. Tas kartas turi būti tobulas – apgalvota kiekviena detalė, apranga, tinkamai pasirinkta daina.

Vienas iš tokių – vokalą Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje studijuojantis Robertas Vincukevičius. Ten pat mokslus krimto ir projekto teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Prieš užpildydamas „X Faktoriaus“ anketą, Robertas labai ilgai dvejojo ir kuklinosi. Galiausiai anketą vietoj jo užpildė draugai. Septynerius metus Robertas grojo saksofonu, todėl jo gyvenime muzika užima ypatingą vietą. Ir toliau jis savo gyvenimą žada sieti su muzika.

„Žmonės, mane pamatę pirmą kartą, sako, kad aš atrodau egocentriškas. Vėliau pasikalba ir sako, kad klydo“, – kalba šou dalyvis. Išskirtinė Roberto savybė – ypatingai plataus diapazono balsas ir itin reiklus požiūris į tai, ką kalba žmonės.

„Dainuojantys kartais sako, kad norėtų būti dainininkais todėl, kad apie juos žinotų visas pasaulis. Man tiesiog juokinga. Aš dėl savęs kuriu. Aišku, man malonu, kai kažkas pagiria ir sako, kad jam labai patinka ši daina ar dar kažkas. Ir tada būna toks ačiū – man patinka, nes tau patinka“, – pasakoja daug žadantis projekto dalyvis.

Stop kadras

Visų pasirodančių scenoje pasirodymus vertina keturi teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Teisėjai sprendžia, kas yra vertas keliauti toliau, į kitą projekto etapą.

„Aš sunerimau dėl savęs, dėl pasaulio tave girdėdamas. Toks keistas sutvėrimas. Tokių keistų natų paleidai. Tokio dainavimo dar nesu niekur girdėjęs. Man patiko. Tai buvo keisčiausias pasirodymas šioje scenoje“, – dalyvį gyrė S. Urbonavičius-Samas.

„Žiūri į tave kaip į žmogų, kuris gali pagimdyti naują dainavimo manierą. Tu užvažiuoji ant smegenų“, – sakė M. Mikutavičius.

„Žinai, kas yra geriausia, kad jau dabar tu sukeli tiek kalbų ir diskusijų. Tai yra labai svarbu. Aš manau, kad tu esi unikalus. Išgirdau, kad turi labai platų diapazoną. Man jau tai yra įdomu“, – kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Penkias oktavos“, – sakė „X Faktoriaus“ dalyvis. Netrukus vaikinas pademonstravo, kaip moka dainuoti žemiausias ir pačias aukščiausias natas. Teisėjai liko apstulbę.

Vaikino pasirodymo video: https://www.facebook.com/watch/?v=525917267966414

„X Faktorius“ sekmadieniais, 19.30 val. Per TV3 televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS  portretas
BET KUR PASKIAU JIE DINGSTA,- VĖL GIRDIME TUOS PAČIUS,JAU TAIP ĮGRĮSUSIUS KORIFIEJUS

jazu

jazu portretas
kokios piktos jos akys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių