Pereiti į pagrindinį turinį

V. Genytė ir Z. Levickis jungiasi klasikos ir miuziklų projektui

2016-10-21 09:00
DMN inf.

Kas geriau išsklaido rudens žvarbą ir sušildo mūsų širdis, jeigu ne jausminga, romantiška, veržli ir pilna pozityvios energijos muzika, sklindanti iš tikrų profesionalų sielų?

Būtent tokio meno oazėje galės pabūti kiekvienas, apsilankęs koncertuose „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“, kur savo talentus sujungs jausmingo balso dainininkė Vaida Genytė ir smuiko virtuozas Zbignevas Levickis.

Paklausti, kas paskatino juodu parengti tokią intriguojančią programą, muzikantai atsakė, jog džiaugsmas ir palaikymas, kurį jie nuolat jaučia sklindant iš Lietuvos meno gerbėjų. Taigi šis koncertinis turas – menininkų noro atskleisti scenoje balso ir smuiko meilę bei savo nuoširdumo ištikimai publikai išraiška, kuri bus neabejotinai jaučiama koncertuose.

Ko tikėtis publikai, kai vienoje scenoje susitiks „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatė bei dalyvė ir „Auksinio balso“ komisijos narys? Galima atsakyti lakoniškai: tai bus įspūdinga ir tikrai nustebins: virtuoziški Zbignevo pasažai, kerintis Vaidos vokalas ir jausmingas Laurynos Lankutytės fortepijono skambesys. Koncertuose skambės žinomų kompozitorių A. Vivaldžio, C. Orfo, A. Pjacolos, M. Ravelio, A. L. Vėberio, A. Mocarto, I. Kalmano, I. Mončio ir kt. kompozitorių kūriniai. Klausytojų taip pat laukia ir pasaulinė premjera – Z. Levickio autorinis kūrinys „Maestro“.

Bilietus platina bilietai.lt.

Koncertai vyks:

lapkričio 9 d. 18 val. Jonavoje, kultūros centre,

lapkričio 16 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje,

lapkričio 19 d. 17 val. Kaune, filharmonijojel

gruodžio 14 d. 18 val. Panevėžyje, muzikiniame teatre.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų