Pereiti į pagrindinį turinį

V. Jakutienė atsisakė kaltinimo A. Jagelavičiūtei

2013-11-28 14:00
DMN inf.
Vita Jakutienė
Vita Jakutienė / BFL nuotr.

Dainininkė Vita Jakutienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą su skundu dėl baudžiamojo proceso inicijavimo stilistės Agnės Jagelavičiūtės (Martinaitienės) atžvilgiu, rašoma Vilniaus miesto apylinkės teismo pranešime. 

Moteris nurodė, kad šių metų rugpjūčio 30 d. internetinio socialinio tinklo „Facebook“ A. Jagelavičiūtės paskyroje stilistė paskelbė informaciją, kurioje apibūdino V. Jakutienę necenzūriniais žodžiais, niekinančiais epitetais, tokiu būdu pažemindama jos garbę ir orumą ir kaip moters, ir kaip mamos. 

„Droidas yra besmegenė dilba su nesusučiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididinti dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžti mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytės, kad tik gaut nors lašą dėmesio“, – savo paskyroje rašė A. Jagelavičiūtė.

V. Jakutienės ir Agnės Jagelavičiūtės taikinimo stadijoje Vilniaus miesto apylinkės teisme gautas V. Jakutienės prašymas nutraukti procesą, kadangi ji kaltinimo atsisako. 2013 m. lapkričio 25 d. nutartimi V. Jakutienės prašymas patenkintas, privataus kaltinimo byla buvo nutraukta.

Teismo nutartis neskundžiama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų