V. Katunskytei – paskutinis artimųjų ir bičiulių „sudie“

  • Teksto dydis:

Sekmadienį artimieji, bičiuliai bei Vitalijos Katunskytės gerbėjai taria paskutinį „sudie“ estrados scenos legendai. Popietę žinoma moteris amžinojo poilsio atguls Šiauliuose, šalia mamos.

Į Šiauliuose, Žemaitės g. 2B,  esančius laidojimo namus  „Tylos namai“ tarti paskutinį „sudie“ V. Katunskytei žmonės rinkosi ir penktadienį, ir šeštadienį.

Čia skambėjo V. Katunskytės dainos, per ekraną buvo rodomos atlikėjos nuotraukos.

Artimieji prašė atlikėjos atminimą pagerbti baltu rožės žiedu.

Sekmadienį 8 val. Šiaulių katedroje vyko šv. Mišios, 13 val. V. Katunskytė bus laidojama Donelaičio kapinėse, šalia mamos.

Žinia apie netektį Lietuvą apskriejo trečiadienio vakarą. Eidama 68 metus V. Katunskytė mirė savo namuose.

Liūdesio ir skausmo neslėpė ne tik atlikėjos bičiuliai, bet ir dukra Monika.

„Mano mamyte, ašaros rieda... Tu buvai mano gyvenimas, oras, vanduo, saulė. Myliu tave... Kodėl iš manęs tave atėmė kodėl... Ilsėkis ramybėje“, – feisbuke rašė dukra.

Ji apie mamos mirtį sužinojo būdama Londone. Atvykusi atsisveikinti su mama M. Katunskytė neslėpė – jos abi labai daug planavo.

Ištarti paskutinį „sudie“ atvyko ir buvęs V. Katunskytės žentas Kęstutis Blažys. Kaip skelbė portalas lrytas.lt, K. Blažys įvardijo ir garsios atlikėjos mirties priežastį – sustreikavo moters širdis. Jie lemtingą dieną kalbėjosi ir atrodė, kad atlikėja jautėsi puikiai.

Anot K. Blažio, estrados legendos kūnas nebuvo kremuotas. Artimieji žinojo, kad V. Katunskytė nebuvo pareiškusi valios dėl kremavimo.

Velionė dainininkė gimė 1955 metais Šiauliuose.

Tarp populiariausių jos dainų – „Pražydo sodai“, „Aš moteris“, „Tau meluoti negaliu“, „Balta lelija“.

Pastaraisiais metais V. Katunskytė turėjo sveikatos problemų. Dėl stuburo skausmo ji sunkiau vaikščiodavo, prisėsdavo net ir per koncertus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Genovaite

Genovaite portretas
As tik noriu paklausti tu zmoniu kurie raso visas slykstynes apie kitus ar jie yra zmones. Jus net bijot savo tikru vardu pasivadint.Kas jus augino, kad isaugino issigimelius, visiskus begalvius.Ilsekis ramybeje Vitalija.

aha

aha portretas
Ir čia maršistai, orlauckininkai rodo nekultūrą, be tėvų užaugę pamazgose turbūt.

Lolis

Lolis portretas
Gal vel sunus ka iskrete, tai sirdis neatlaike suzinojus
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių