Pereiti į pagrindinį turinį

V. Mičiulienė: vienas buvo prižadėjęs stebuklų – žiūriu, kad jau auginu du sūnus

2014-01-13 14:45
DMN inf.

Į laidos „Prajuokink mane“ sceną įžengs šmaikščioji Greta, kurią, kaip pati prisipažins, dosniai apdovanojo vienas burtininkas.  „Jei dar kada nors stebukladarys pažadės ką nors padovanoti, tu juo nepasitikėk. Vienas man jau buvo prisižadėjęs stebuklų, o apsidairau ir matau – auginu du sūnus. Visada galvok“, – patarimus apie tai kaip reikia saugotis imant dovanas iš magų, laidos metu žarstys V. Mičiulienė.

BTV nuotr.

Į laidos „Prajuokink mane“ sceną įžengs šmaikščioji Greta, kurią, kaip pati prisipažins, dosniai apdovanojo vienas burtininkas.  „Jei dar kada nors stebukladarys pažadės ką nors padovanoti, tu juo nepasitikėk. Vienas man jau buvo prisižadėjęs stebuklų, o apsidairau ir matau – auginu du sūnus. Visada galvok“, – patarimus apie tai kaip reikia saugotis imant dovanas iš magų, laidos metu žarstys V.Mičiulienė.

Ar apdovanotai merginai pavyks prajuokinti komisijos narius? Ką laidoje veiks smauglys Kęstutis ? Ar V.Mičiulienė išdrįs paimti pitoną į rankas? Kodėl vienai dalyvei bus padovanota dar viena galimybė įrodyti savo talentą? BTV laida „Prajuokink mane“ – jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. per BTV.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų