Pereiti į pagrindinį turinį

V. Pauliukaitis: klastinga „Eurovizijos“ atranka parodo, kas ko vertas

2014-01-28 18:02

„Kova be jokio atokvėpio. Kiekvieną kartą sunkesnės sąlygos ir nauji išbandymai“ – antradienio vakarą nacionalinės Eurovizijos atrankos filmavimą pradėjo vedėja Simona Nainė.  Kartą jau skambėjusios eurovizinės dainos šį vakarą atlikėjams paskirstytos naujai. Komisijos nario Vytenio Pauliukaičio nuomone, tai leidžia geriau pamatyti, kiek verti yra besivaržantys atlikėjai.

Atlikėjų laukia sudėtingas išbandymas – konkurentų balsais jau nuspalvintus kūrinius atlikti savitai ir papirkti publiką bei komisiją. Joje šįsyk: Sigutė Stonytė, Ramūnas Zilnys, V. Pauliukaitis ir Edmundas Seilius.

Ievai Zasimauskaitei teko kūrinys „You found me“. Praėjusioje laidoje šią daina atliko Vilija Matačiūnaitė, pasižyminti stipriu ir sodriu vokalu, todėl I. Zasimauskaitei reikėjo susidoroti su nemenku iššūkiu. Panašu, kad atlikėjai tai nepavyko.

„Gal tu ir degei šiuo kūriniu, tačiau jis neskambėjo“, – dainininkę nuliūdino E. Seilius.

R. Zilnys teigė, jog atlikėjams dainuojant tuos pačius kūrinius išryškėjo tokios atrankos sistemos privalumai. Jam antrino ir V. Pauliukaitis.

„Man patinka ši klastinga atranka. Ji parodo, ko atlikėjas yra vertas“, – pasidžiaugė V. Pauliukaitis, tačiau atlikėjos pasirodymą įvertino nepalankiai.
Tuo tarpu Miai skirtas I. Zasimauskaitės jau atliktas kūrinys „Blowing out cobwebs“. Tačiau R. Zilnys teigė, jog nereikėtų lyginti, nes Mia kūrinį pateikė visiškai kitaip.

„Jūs reabilitavotės, su tokiu atlikimu galima vėl išsiveržti į lyderius“, – kalbėjo R. Zilnys.

Anot S. Stonytės Miai dar reikėtų idėti darbo, o V. Pauliukaitis kritikos negailėjo scenoje pasirodžiusiems šokėjams.

Vaidas Baumila atliko dainą „It’s not too late“. Su šiuo kūriniu sužibėti jau bandė Martynas Kavaliauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų