Verslininkei ir V. Siegel draugei – smūgis socialiniuose tinkluose: tyčiojosi net iš nėštumo

  • Teksto dydis:

„Labiausiai tyčiojosi, kai laukiausi Felicijos. Taip pat tyčiojosi iš sūnaus Matuko. Kas šlykščiausia, kad už viso to stovi moterys. Moterys, kurios irgi turi vaikus, kurios irgi nėra tobulos...  Nemanau, kad 42-ejų metų moteris negali gimdyti, jeigu fiziologiškai tiek vyro, tiek mano sveikata tai leidžia. Kodėl mes to neturime daryti, jeigu tokia buvo Dievo valia? Kodėl mes jos neturime priimt?“ – klausia neseniai dukrelės susilaukusi verslininkė Rasa Stonienė.

Šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., LNK laida KK2 žiūrovus pakvies į svečius pas vieną turtingiausių Lietuvos šeimų, Rasą ir Rimandą Stonius, kurie valdo turtą, skaičiuojama, vertą daugiau nei 70 milijonų eurų.

R. Stonys ilgą laiką buvo didžiausias įmonės „Dujotekana“ akcininkas, šiuo metu jam priklauso Kauno termofikacinė elektrinė. Rimando žmona Rasa yra vadinama Žiežmarių gėlių karaliene – šeimai priklauso gėlių verslas.

Nors daug laiko praleidžia nuosavuose namuose Balyje ir Šveicarijoje, šiuo metu dėl karantino Stoniai gyvena šalia Žiežmarių. Jų dvaro kieme driekiasi didžiulės, išpuoselėtos medžių alėjos, vaikų žaidimų aikštelė, krepšinio aikštė, tvenkiniai, viską saugo apsauga. Prabangus šeimos namas apstatytas antikvariniais baldais, meno kūriniais. Viskas – aukščiausios klasės.

R. ir R. Stoniai žurnalistų į savo namus dar niekada nebuvo įsileidę. Niekas apie Rasos ir Rimando gyvenimą nebūtų sužinojęs, jei Rasa nebūtų susikūrusi „Instagram“ paskyros ir pradėjusi ten kelti vaizdo įrašų. Rasa socialiniuose tinkluose nesipuikuoja turtais, filmuoja savo buitį. Pavyzdžiui, kaip gamina valgyti.

Kai instagrameriai pamatė, kaip Rasa gyvena, iškart prasidėjo užgauliojimai, patyčios ir neigiami komentarai. Komentatoriai tyčiojosi, kai keturiasdešimties slenkstį peržengusi R. Stonienė pastojo ir laukėsi dukrelės.

Kažkokios varnalėšos, kažkokios hienos, kaip aš jas išvadinau...

„Labiausiai tyčiojosi, kai laukiausi Felicijos. Taip pat tyčiojosi iš sūnaus Matuko. Kas šlykščiausia, kad už viso to stovi moterys. Moterys, kurios irgi turi vaikus, kurios irgi nėra tobulos...  Nemanau, kad 42-ejų metų moteris negali gimdyti, jeigu fiziologiškai tiek tiek vyro, tiek mano sveikata tai leidžia. Kodėl mes to neturime daryti, jeigu tai buvo tokia Dievo valia? Kodėl mes jos neturime priimt?“ – klausė neseniai dukrelės susilaukusi R. Stonienė.

Internetiniai komentatoriai Rasą jau ne kartą privedė iki ašarų. Labai žmonės tyčiojosi iš to, kad Rasos vyras už ją vyresnis 24 metais. Labai tyčiojosi ir iš Rasos išvaizdos.

„Kažkokios varnalėšos, kažkokios hienos, kaip aš jas išvadinau... Tegu daro mankštas, tegu gamina, tegu skaito, tegu augina vaikus, tegu kažką daro, tuomet neturės laiko tam sąšlavynui, kurį jos daro dabar“, – sako R. Stonienė.

Rasa turi geriausią draugę, kuriai pasipasakoja visas savo bėdas ir sulaukia užuojautos, jos draugė – garsioji nuomonės formuotoja Viktorija Siegel.

„Mes draugaujame šeimomis, ir, nors ta mūsų draugystė nėra sena, bet ji labai šilta, labai jauki ir labai draugiška. Ir verkiam, kartu, ir šnekam kartu, džiaugiamės kartu, pasimaudom irgi kartu ir pagriliuojam kartu ir atostogaujam kartu Preiloje pas mus“, – pasakoja R. Stonienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Taip jai ir reikia.sena tarka

Vanda

Vanda portretas
Niekas nesityčiotų, jei nelįstum į viešumą. O dabar išeina taip - pati muša, pati rėkia.

SERAS

SERAS portretas
LOVOI JI DAR DARBSTI GERA TURBUT?:))
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių