V. Siegel papiktino L. Suodaičio kreipimasis į Vaiko teises: ne vyras, o gyvulys

  • Teksto dydis:

Ispanijoje viešinčią nuomonės formuotoją ir verslininkę Viktoriją Siegel persekioja nemalonumai. Dėl sveikatos problemų ji pabuvojo Valensijos ligoninėje, atšaukė planuotus susitikimus. O vėliau sužinojo, kad jos vyras Laurynas Suodaitis ir vėl kreipėsi į Vaiko teisių tarnybą.

Viktorija teigė esanti sukrėsta, kad savo vaiko negali palikti močiutei.

V. Siegel mano, kad jos sveikata galėjo sutrikti ir dėl nervinio išsekimo.

„Na, o kitas nemalonus dalykas ir toks gana šlykštus, sakyčiau. Su savo šeimos gydytojais kalbėjau, kad gal čia nervinis išsekimas. Dėl to pareina stipriai imunitetas, dėl to tai gali būti skrandžio virusas ar bakterija.  Grįžus į Lietuvą žiūrėsiu.

Neatmetu, kad visi šitie dalykai yra streso pasekmė. Bet kaip nestresuosi, kai  vėl bus kviečiamos Vaiko teisės už tai, kad palikau vaiką su močiute ir už tai, kad vaikui naktį pakilo temperatūra dėl dygstančių dalykų. Bet kontroliuoti, kai vaikui kyla temperatūra, tokių antgamtiškų jėgų, deja, neturiu“, – instagrame kalbėjo ji.

V. Siegel  savo sekėjoms linkėjo atsakingai rinktis partnerius. “Rinkitės atsakingai, nuo ko vaikus gimdyti. Nes toks teroras iš vyro pusės. Neįsivaizduojate, kokius laiškus rašo jo advokatai mano advokatams. Nervai tikrai ištampyti iki galo. Dieve dieve, vaikui pakilo temperatūra ir už tai bus vaiko teisės kviečiamos. Ir šiaip juokinga, kai pats su manimi skrido į tas pačias prabangias keliones, į prabangius viešbučius, palikinėjo mūsų sūnų mano mamytei, auklėm, tai viskas tvarkoje. Bet kai aš palieku, reikia pranešti Vaiko teisėms“, – piktinosi Viktorija.

Pasak V. Siegel, ji dabar nuolat jaus paniką, kai tik sūnus pasijus negerai.

„Kiekvieną kartą žinosiu, jei vaikas pasijus negerai, kad bus kviečiamos vaiko teisės. Košmaras. Galiu pasakyti, kad čia ne vyras, o gyvulys,“ – tvirtino moteris.

Trečiadienis buvo nelinksmas ir Lietuvoje likusiam L.Suodaičiui.  Laurynas  nesulaukė atsakymo dėl susitikimo su sūnumi, todėl nežino, ar pavyks su juo pasimatyti. Apie tai jis pasisakė instagrame.

„Šiandien, kaip tyčia, Laurynukui aštuoni mėnesiai, tai mums buvo popietė suplanuota ir spėkit: devintą ryto gaunu laišką, kad naktį sukilusi temperatūra.  Užklausėm, kaip sveikata, tai nuo 9 ryto jokio atsakymo nėra“, – kalbėjo Laurynas.

 

 

 

 

Verslininkė taip pat kreipėsi į sekėjas su palinkėjimus atsakingai rinktis partnerius.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/suzinojusi-kad-gali-sulaukti-vaiko-teisiu-siegel-nedaugzodziavo-cia-ne-vyras-o-gyvulys-93458509

 

 

Verslininkė taip pat kreipėsi į sekėjas su palinkėjimus atsakingai rinktis partnerius.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/suzinojusi-kad-gali-sulaukti-vaiko-teisiu-siegel-nedaugzodziavo-cia-ne-vyras-o-gyvulys-93458509

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Laidoje ,,,Kadienybės herojai'' bus kalbamasi su verslininku Ignu Jomantu,su kuriuo ji turėjo romaną ir išskyrė šeimą.

Onė

Onė portretas
Kiek klasių šita esybė baigusi ji net nemoka rašyti,o mąsto tai jau išvis nemąsto.

Danutė

Danutė portretas
Išlysk iš portalų vieną kart.Šlykštu žiūrėti.
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių