Pereiti į pagrindinį turinį

V. Tarasovas atskleidė, dėl ko galėtų paaukoti savo karjerą

2015-06-22 15:40
DMN inf.
LNK nuotr.

Kokią kainą dėl savo šeimos gerovės ir ramaus šeiminio gyvenimo turi sumokėti įžymybės?  Kaip suderinti karjerą ir turiningą laiką su šeima?

„Niekada gyvenime net nekilo toks klausimas – jei tik reiktų, dėl šeimos galėčiau aukoti ir darbą. Tai yra nepalyginami dalykai, tačiau šeima man visuomet buvo prioritetas. Ji man reiškia saugumą, pasiaukojimą – jei tik reiktų, dėl savo šeimos gerovės ir sveikatos galėčiau paaukoti viską“, – šitaip, nė akimirkos nesudvejojęs, patikina atlikėjas Vilius Tarasovas.

Apie šeimos svarbą savo gyvenime žymus vyras susimąstė ne šiaip sau – kartu su savo žmona Violeta Tarasovienė dainininkas prisijungė prie būrio Lietuvos įžymybių, kurios padovanojo ypatingus savo pasirodymus „Šeimų šventėje“. Didžiausią vasaros koncertą, jau antrus metus vykstantį Prienuose esančiame „Harmony“ parke, Joninių vakarą 19.00 transliuos LNK televizija.

Įspūdingos šventės tikslas – paskatinti šeimas kartu leisti laisvalaikį, padėti sustiprinti šeimos narių tarpusavio ryšį bei paskatinti atskirų šeimų bendravimą. Daugiau kaip 10 000 svečių galėjo užsiimti įvairiomis šeimoms skirtomis atrakcijomis bei žaidimais, kurie skatino prisiminti, kad brangiausia dovana mylimam žmogui yra jam skiriamas laikas. O kaip laisvalaikį su šeima leidžia scenos žmonės?

„Manau, kad aš su savo vaikais būnu net dažniau, nei statistinė mama, kuri dirba įprastą darbą, galbūt kartais dar turi likti jame ir viršvalandžius“, - atviravo dainininkė ir dviejų dukrų mama Asta Pilypaitė. „Niekada neatsiduodu darbui tiek, kad šeima turėtų manęs laukti – visada viską derinu, visur spėju – ir į koncertus, ir į susirinkimus mokykloje“, – šyptelėjo moteris.

„Žinau, kad tai nėra labai sveika, tačiau viskas galima, kol jauti saiką – mes su abiem dukromis labai mėgstame kartą į savaitę nueiti ir kartu suvalgyti picų“, – šypteli V. Tarasovas. „Šiaip laisvalaikį leidžiame įvairiai – važinėjame dviračiais, tačiau kartais norisi ir tiesiog patingėti. Dažnai važiuojame į sodą, ir ne tik su savo šeima, bei ir su daugiau giminių – tėvais, tetomis – kartu ką nors išsikepame, atsipalaiduojame... Ryšį su šeima palaikyti būtina“, - pasakoja atlikėjas.

Be Tarasovų ir A. Pilypaitės su „De Žavu“ choru, įspūdingame koncerte pasirodė ir Natalija Bunkė, Vaida Genytė, Radži,  Sasha Song ir grupės „Man Go“, „Pikaso“, „Dar“, „Olialia vaikai“, pučiamųjų ansamblis „Trimitas“, magijos teatras „Di Archy“ ir daug kitų. Koncertą vedė Živilė Vaškytė ir Paulius Skučas. Specialius pasirodymus su šunimis rengė kinologai, buvo vedamos sporto treniruotės, krepšinio turnyras ir kiti konkursai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų