Vaikų chirurgas L. Šarkinas: būdamas muzikantu daugiau uždirbu, esu labiau gerbiamas

  • Teksto dydis:

Šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „VIDO VIDeO“ dalyvaus išskirtinės asmenybės, po kelis talentus turintys žmonės – pavyzdžiui, vokalo perkusininkas ir architektas, metalistas ir operos solistas bei medikas ir būgnininkas.

Grupės „Saulės kliošas“ būgnininko ir vaikų chirurgo Lauryno Šarkino laidos vedėjas Vidas Bareikis paklaus, ko jame daugiau – mediko ar būgnininko ir sulauks jautraus prisipažinimo.

„Atrodytų, kad mediko profesija turi būti siektina, prestižinė, bet iš tikrųjų būdamas muzikantu gyvenime patiriu daug daugiau malonumo, daug daugiau uždirbu ir visuomenėje esu labiau gerbiamas negu daktaras“, – prisipažins Laurynas.

Pasak Lauryno, muzika į jo gyvenimą atėjo anksčiau nei medicina – lankė muzikos mokyklą, gojo klarnetu, saksofonu, gitara, o vėliau – būgnais. Medicina atėjo tada, kai reikėjo galvoti, ką studijuoti baigus mokyklą

L. Šarkinas sako, kad medikų pasaulyje jam teko sulaukti replikų, kad, jei yra muzikantas, tai geriau tegu groja. „Savo klinikiniame darbe buvau labai geras, todėl negalėjo apkaltinti manęs neprofesionalumu. Tačiau vyresni gydytojai, kai kartu operuodavome, vis paklausdavo, kada aš galų gale pasirinksiu, ką veikti. Nes, esą, jei noriu taip rimtai dirbti kaip jie, turiu pasirinkti vieną dalyką“, – pasakos Laurynas.

L. Šarkinas vaikų chirurgu dirbo trylika metų, o paskutiniais metais įgijo dar ir plastinės rekonstrukcinės chirurgijos specialisto licenciją. „Giminės, draugai, pažįstami jau nepasakys, kad esu nerimtas, kad kažko nepabandęs nusispjoviau. Niekas negalės pasakyti, kad nepabandžiau“, – pasakojo pašnekovas.

Tiesa, grupės nariai labai džiaugiasi turėdami savo gretose mediką. „Saulės kliošo“ vokalistė Justė Starinskaitė juokėsi, kad per dešimt metų pas gydytoją buvo tik kartą, nors sirgo daugybę. „Laurynas visada nuoširdžiai pakonsultuoja, rūpinasi, kad visi grupėje būtų saugūs“, – sakė J. Starinskaitė.

Dvigubų talentų išpažintys ir pasakojimai – jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „VIDO VIDeO“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ponia

Ponia portretas
Vidai, kitąsyk gal pravesk tai mergšei iš Saulės kliošo kultūringo sėdėjimo etiketą, nes kai susikiša rankas į klyną, ar sėdi prasižergus, nemalonu net laidą žiūrėt

Nu

Nu portretas
Kniaukiantis varpas

Virgis

Virgis portretas
Motivacija ,,Pinigai,,!Gerai,kad ,,groja,,. Kai Gydytojas iš Pašaukimo ,tai didelis palaiminimas visiems!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių