Pereiti į pagrindinį turinį

„Vario audroje“ pirmąja vieta dalijasi du orkestrai

2015-11-06 22:11
LRT
V. Radžiūno/ LRT.lt nuotr.

Muzikinio projekto „Vario audra“ pirmąja vieta bendroje lentelėje šį kartą dalijasi du orkestrai. Susumavus komisijos ir žiūrovų vertinimus, po vienodą balų sumą surinko „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ su „Pajiešmenių  Brass“ orkestru bei Vaidos Genytės vadovaujamas „Valery Brass“ kolektyvas.

Bendra lentelė:

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir „Pajiešmenių Brass“ – 18 balų

Vaida Genytė ir „Valery Brass“ – 18 balų

Česlovas Gabalis ir „Oktava“ – 17 balų

„Jazz Island“ – 14 balų

Girmantė Vaitkutė ir „Sklepučini“ – 11 balų

Žiūrovų balsai:

Vaida Genytė ir „Valery Brass“ – 11083 balsai

Česlovas Gabalis ir „Oktava“ – 8009 balsai

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir „Pajiešmenių Brass“ – 7475 balsai

Girmantė Vaitkutė ir „Sklepučini“ – 5371 balsas

„Jazz Island“ – 2239 balsai

Komisijos balai:

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir „Pajiešmenių Brass“ – 15 balų

Vaida Genytė ir „Valery Brass“ – 13 balų

„Jazz Island“ – 13 balų

Česlovas Gabalis ir „Oktava“ – 13 balų

Girmantė Vaitkutė ir „Sklepučini“ – 9 balai

Giedrių Savicką penktadienio vakarą pakeitė duetas. Šalia Gabrielės Martirosianaitės stojo Žydrūnas Savickis ir  Dominykas Vaitiekūnas. Pasikeitė ne tik laidos vedėjai, bet ir komisijos nariai. Šį kartą tarp jų – Zita Kelmickaitė, Ugnius Vaiginis ir Beata Tiškevič.

Pirmasis į pučiamųjų kovą stojo Rūdiškių orkestras „Valery Brass“ su Vaida Genyte ir kūriniu „Gera“.  Z. Kelmickaitė negailėjo komplimentų orkestrui. Ji pagyrė ir merginų šukuosenas, ir scenos judesį. U. Vaiginiui pritrūko dalyvių energijos ir artistiškumo. „Jūsų vadovas yra super charizmatiškas, esu jumis susižavėjusi“, – tikino B. Tiškevič.

Česlovo Gabalio vedamas Vilniaus universiteto orkestras „Oktava“ pasirodė su kūriniu „Degging“. „Net kojos kilnojosi, įžanga buvo puiki“, – komentavo Z. Kelmickaitė. Vis dėl to, jos teigimu, blogai, kad šokėjos stovėjo prieš atlikėją. „Negalima užstoti Č. Gabalio“, – tvirtino ji. „Džiaugiuosi, kad vadovas su kolektyvu atrado sąsają“, – vertino U. Vaiginis. B. Tiškevič tikino, kad žavisi Č. Gabalio sugebėjimais ir charizma.

Girmantė Vaitkutė į pergalę veda Panevėžio rajono orkestrą „Sklepučini“. Šį kartą jie pasirodė su kūriniu „Survive“. „Iššūkis sau. Sveikinu solistę. Ji šį vakarą jus tempė į viršų“, – kalbėjo U. Vaiginis. „Negaliu matyti scenoje žmonių su kasdieniais drabužiais“, – šokėjoms su džinsais kritikos žėrė Z. Kelmickaitė. Jai pritarė ir B. Tiškevič. „Girmantė yra didžiausias jūsų pliusas“, – tikino aktorė.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir Paiešmenių orkestras prisistatė su kūriniu „Čeburėkų daina“. „Man taip patiko šitas barokinis orkestras“, – žavėjosi Z. Kelmickaitė. „Galvojau, kad šitas kolektyvas iš Zalcburgo“, – komentavo U. Vaiginis. Jo teigimu, orkestras sugebėjo darniai derėti su aktoriais. „Esu didžiai sužavėta jumis ponai ir ponios, tegu jūsų širdy lieka prisiminimai malonūs“, – surimavo B. Tiškevič.

„Jazz island“ ansamblis pasirodė su kūriniu „Marytė mėlynakė“.  „Noriu padėkoti, kad turite savo veidą ir esate unikalūs. Man labai patinka“, – kalbėjo B. Tiškevič. „Girdėjau visą paletę  instrumentų“, –  balsų orkestrą gyrė U. Vaiginis. Z. Kelmickaitė tikino, kad tokie sugebėjimai – didelio darbo rezultatas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų