Pereiti į pagrindinį turinį

Vasaros šou alternatyva – šviesus ir blaivus festivalis „LEMPAfest16“

2016-06-08 09:18
DMN inf.

Vidurvasario savaitgalį, liepos 15–17 dienomis, „LEMPAfest“ organizatoriai kviečia pasisemti šviesių emocijų jaukiame ir blaiviame festivalyje.

Jau trečius metus Bijūnuose, Trakų rajone, vyksiantis festivalis, žadama, džiugins gera muzika, kūrybinių dirbtuvių įvairove bei sportinėmis pramogomis.

Šiemet festivalyje „LEMPAfest“ dalyvaus tokie Lietuvos muzikos atlikėjai, kaip „Mannazz“, „Medonas“, „Sirupas“ bei kiti.

„Festivalio organizatoriai puikiai žino, kad pradėjus ritmiškai linguoti galvas kaip mat kyla noras išjudinti ir visą kūną. Todėl dalyviai rytus galės pradėti mankšta, dienos metu varžytis įvairiose sportinėse rungtyse, išmėginti disko golfą ar vikingų šachmatus. Drąsesni turės progą pasitikrinti taiklumą su sportiniu lanku ar rimtesniais ginklais.

Visus norinčius atgaivinti seniai paslėptus talentus, atrasti naujus pomėgius ir išlaisvinti kūrybiškumą „LEMPAfest“ kvies dalyvauti teminėse kūrybinėse dirbtuvėse – išmok, išmėgink ir išsitaškyk!“ – sako „LEMPAfest“ rengėjai.

„LEMPAfest“ metu veiks ir atskira erdvė, skirta įvairioms paskaitoms ir diskusijoms. Pasak organizatorių, tai bus vieta, kurioje dalyviai galės ne tik atvirai dalintis savo mintimis, bet ir rasti bendraminčių ar naujų draugų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų