Pereiti į pagrindinį turinį

Vasaros terasoje – grupės „Žalvarinis“ albumo „Teka“ pristatymas

2016-06-21 06:00
DMN inf.

Birželio 25 d. 19:00 val. sostinės Vasaros terasoje grupė „Žalvarinis“ kviečia į vidurvasario koncertą, kuriame susilieja senosios tradicijos su modernia muzika. Jame skambės dainos iš naujausio grupės albumo „Teka“ ir visi seni hitai.

„Žalvarinis“ – žymiausia Lietuvos folkroko grupė. Aštrūs gitarios rifai, roko pulsavimas, folkloras, jo interpretacijos ir šiuolaikinių muzikos stilių sintezė – taip savo muziką pristato„Žalvarinis“.

Grupė susikūrė 2001 metais. Jos sudėtis laikui bėgant keitėsi, tačiau pagrindiniai nariai išliko. Dabar„Žalvarinį“ sudaro trys muzikantai: dvi merginos vokalistės – Laurita Peleniūtė ir Ineta Meduneckytė, gitaristas Robertas Semeniukas, kuris taip pat yra aranžuotojas, kompozitorius, idėjinis grupės lyderis, formuojantis muzikinį kolektyvo veidą.

Grupė pasirodo įvairiuose roko muzikos festivaliuose ne tik Lietuvoje, Latvijoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Estijoje, Austrijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, gastroliavo Jungtinėse Amerikos valstijose. 2014 metais grupė pasirodė ir Pasaulio lietuvių dainų šventėje, kur savo dainas atliko kartu su jungtiniu Dainų šventės dalyvių choru.

Grupės muzika skamba filmų garso takeliuose, radijo stotyse, televizijoje, taip pat yra įtraukta į abiturientų muzikos egzamino klausimyną.

Koncerte Vasaros terasoje grupei talkins Jonas Lengvinas – mušamieji ir Domas Žostautas – bosinė gitara.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų