Veiksmo filmų žvaigždė S. Seagalas padovanojo Venesuelos prezidentui kardą

Holivudo aktorius Stevenas Seagalas (Stivenas Sigalas), mėgstantis užsukti pas „kietų vyrukų“ įvaizdį puoselėjančius lyderius, tokius kaip Rusijos vadovas Vladimiras Putinas, aplankė Venesuelos kairiojo sparno prezidentą Nicolas Maduro (Nikolą Madurą) ir padovanojo jam samurajaus kardą.

Antradienį valstybinės televizijos parodytame reportaže buvo matyti, kaip praėjusio amžiaus 9-o ir 10-o dešimtmečių veiksmo filmų, tokių kaip „Sunku nužudyti“ (Hard to Kill) ir „Apsuptyje“ (Under Siege), žvaigždė puošnioje salėje įteikia kataną N. Maduro, o šis keliskart kardo ašmenimis perskrodžia orą.   

Reportaže matyti, kaip juodai apsirengęs S. Seagalas, nedėvėjęs kaukės, pritariamai linkteli ir tada, regis, įspėja N. Maduro pasisaugoti, kai šis prideda pirštus prie pat kardo ašmenų. 

Pastaraisiais dešimtmečiais S. Seagalas demonstravo palankumą V. Putinui, o kartą užsuko aplankyti Filipinų lyderio Rodrigo Duterte (Rodrigo Dutertės), šiai Pietryčių Azijos valstybei grumiantis su džihadistų judėjimu „Islamo valstybė“.   

2016 metais aktoriui buvo suteikta Rusijos pilietybė, o V. Putinas per televizijos transliuotą susitikimą asmeniškai įteikė jam rusišką pasą.

N. Maduro, kurio perrinkimą naujai kadencijai 2018 metais Baltieji rūmai laiko suklastotu, dėl įvairių pažeidimų ir rinkimų klastojimo vadinamas diktatoriumi. Vakarų šalys taiko jam sankcijas.

Pagrindinis jo oponentas, opozicijos lyderis Juanas Guaido (Chuanas Gvaidas), 2019 metų sausį pasiskelbė laikinuoju prezidentu, opozicijos tuomet kontroliuotam parlamentui pripažinus N. Maduro „uzurpatoriumi“, apgaule perrinktu per 2018 metų gegužę vykusius rinkimus.

J. Guaido laikinuoju Venesuelos vadovu pripažįsta daugiau kaip pusšimtis šalių, tarp jų Jungtinės Valstijos ir dauguma Europos Sąjungos valstybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

      portretas
putino huylata

cha cha cha

cha cha cha portretas
Galejo ir morka prideti,kaip tarakonas jam pridejo.

Mongolu kraujas

Mongolu kraujas portretas
Daro savo...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių