Vėl susižadėjo J. Lopez ir B. Affleckas – tai jau antros poros sužadėtuvės

  • Teksto dydis:

Amerikiečių dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) paskelbė apie sužadėtuves su aktoriumi Benu Afflecku (Benu Afleku). Tai jau antros poros sužadėtuvės: pirmosios įvyko prieš 18 metų, kai jiedu buvo kartu.

52 metų atlikėja savo naujienlaiškyje „On the Jlo“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji atrodo susijaudinusi ir žavisi žaliu žiedu. Po to jos atstovai patvirtino sužadėtuvių faktą žurnalui „People“.

JAV žiniasklaida skelbia, kad žiedą puošia kvadratinės formos šviesiai žalias deimantas.

Pora susipažino 2002 metaus plačiai nuskambėjusio filmo „Džiglis“ (Gigli) filmavimo aikštelėje. 2003 metais jie atidėjo planuotas vestuves, o 2004 metų pradžioje paskelbė apie santykių pabaigą.

Tai bus ketvirtoji J. Lopez santuoka ir antroji 49 metų aktoriui ir režisieriui B. Affleckui. Anksčiau J. Lopez buvo ištekėjusi už aktoriaus Ojani Noa (Odžani Noa), po to – už šokėjo Criso Juddo (Kriso Džado), o dar vėliau – už dainininko Marko Anthony (Marko Entoni), su kuriuo turi 14 metų dvynius Maxą (Maksą) ir Emme (Emę).

B. Affleckas buvo vedęs aktorę Jennifer Garner (Dženifer Garner), su kuria susilaukė 16 metų Violetos, 13 metų Seraphinos (Serafinos) ir 10 metų Samuelio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tas pats

tas pats portretas
kaip Šalčiūtė su Minedu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių