Vėl vieniša R. Gaidan: nežinau, ar verta dėl vyrų stengtis

  • Teksto dydis:

Merginų grupės „Panteros“ narės Renatos Gaidan širdis vėl laisva.

Ketvirtadienio KK2 laidoje moteris atskleis, kad ją išdavė mylimasis. Moteris pripažins, kad beveik visi jos vyrai jai buvo neištikimi.

„Vyrai skirtingi, bet visi vyrai eina į kairę. Bet vieni slepia, kiti neslepia arba nemoka slėpti“, – 19.30 val. per LNK aiškins moteris.

Renata labai pyksta ant vyrų, kadangi šie nori moterimis pasinaudoti tik seksualiai. Gražuolė prisimena, kad kartą vyras jos net paprašęs pasimatymo metu apmokėti sąskaitą.

Nors daugeliui atrodo, kad Renata stengiasi atrodyti seksuali dėl vyrų, esą taip nėra. Moteris pripažįsta, kad jie nėra verti apskritai jokių pastangų.

„Nežinau, ar apskritai verta dėl vyro kažką daryti. Čia yra tavo gyvenimas. O su vyru kitą dieną gali išsiskirti“, – kalbės R. Gaidan.

Laidoje Renata atskleis, kad ir krūtinę operavosi tik dėl savęs: „Tikrai ne dėl vyrų. Turėjau problemą – po gimdymo reikėjo patobulinti. Visos moterys nori dailesnės krūtinės.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas,

Juozas,  portretas
Beveik tiksliai, 9 is 10 vyru eina i kaire, butent ale su tom isduotom moterim, paradoksas :-))

juozas

juozas portretas
Vyrai eina i kaire? kodel? ir su kuo? su tom paciom moterim! manau viska reikia pradeti nuo saves nuo savo analizes gilios ir ne tik, ir baikt kaltint vieni kitus !!!!!!!

jurgis

jurgis portretas
Susimastyk ir pradek nuo saves, uzduok klausima sau ar verta vyrui stengtis del taves, paziurek save savikritiskai kitu kampu, manau poto nekils noras....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių