Pereiti į pagrindinį turinį

Verslininkę D. Bosas papiktino agresija televizijos laidose

2017-02-03 17:30
DMN inf.

Televizijos laidų turinio ir kokybės aptarimas – ne ką prastesnis žibalas į ugnį nei siūlymas padiskutuoti apie politiką, religiją ar pinigus.

V. Petriko nuotr.

Šįkart virtualioje erdvėje jo šliūkštelėjo verslininkė Daina Bosas, savo „Facebook“ paskyroje pasipiktinusi populiariausių lietuviškų kanalų laidų turiniu.

„18-a valanda vakaro. Neįmanoma žiūrėti televizijos. TV3 rodo „24 valandos“, LNK – „TV pagalba“. Ar šie TV kanalai konkuruoja, kas suras ir parodys didesnius „degradus“? Ką tik TV3 rodė, kaip jaunas vyras muša savo sugyventinę. Smūgio kartojimą parodė sulėtintai. Per LNK du kaimiečiai plūstasi „matam“ ir mojuoja metaliniu strypu. Abi laidos pažymėtos N-7. Aš x.....!“ – rašė D. Bosas.

Ir pridūrė klausimą: „Ar mes tik to verti ir kas tai kontroliuoja? Šios laidos turi būti išimtos visai arba nukeltos po 24 valandos vakaro.“

D. Bosas išreikšta nuomonė akimirksniu sulaukė atgarsio – kone pusantro tūkstančio bičiulių ir sekėjų komentarų ir per du tūkstančius pasidalijimų.

Karštose diskusijose visgi daugybė žmonių priminė apie galimybę rinktis – žiūrėti kanalus ir laidas, kurios joms skirtą laiką daro prasmingą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų