Pereiti į pagrindinį turinį

Viešai nelaimingą meilę išpažinusi Bjelle sulaukė atsako

2013-10-25 10:49
DMN inf.
TV3 nuotr.

Muzikinio projekto „Romeo ir Džiuljeta“ dalyvė Bjelle melodramų temos filmavime žiūrovus pribloškė savo pasirodymu. Atlikdama dainą ji taip įsijautė, kad ne tik susibraižė kaklą, bet ir apnuogino sielą, viešai prisipažindama, kad dainavo žmogui, kurį myli. Komisijos paklausta, kodėl tai darė taip dramatiškai, Bjelle netikėtai atsivėrė: „Aš nesakiau, kad mes – kartu.“  Merginos žodžiai sulaukė didelio dėmesio.

Po laidos pasirodymo eteryje vargšę Bjelle užplūdo smalsuolių klausimai. „Geresni draugai, buvę simpatijos kamantinėjo: „Tu čia apie mane?“ Bjelle juokiasi ir neslepia, kad jos pareiškimas nepraslydo pro ausis ir pačiam mylimajam. „Žinoma, kad jis sureagavo. Mes nesusipykę, viskas su mumis gerai, puikiai bendraujame. Bet realybė tokia, kad mes nesame kartu.“

Dainininkė neneigia, jog vidiniai išgyvenimai padeda dar geriau atlikti emocionalius pasirodymus. „Šou yra žaidimas, aš irgi žaidžiu. Bet kai jauti kai ką tikro – lengviau žaisti“, – sako Bjelle.

Lig šiol scenoje jai sunkiausia buvo įgyvendinti pasirodymą su aerobikos apranga. „Žiauriai grūmiausi su savo negebėjimais. Todėl, kad niekada nedariau nieko panašaus – nejudėdavau scenoje, visąlaik būdavau jautri. O čia reikėjo šokinėti, rėkauti. Tai buvo sarkastinis numeris“, – pasakoja Bjelle.

Jau rytoj, šeštadienį, 19.00 val. projekte „Romeo ir Džiuljeta“ talentingos merginos laukia dar vienas išbandymas – ji turės atlikti operos ariją. Tačiau Bjelle pasiruošusi viskam, nes kovoje dėl pagrindinio – Džiuljetos − vaidmens roko operoje ji ketina eiti iki galo. „Visada sakiau: noriu būti Džiuljeta. Vis dar tikiu, kad galiu ja būti, ir matau save atliekančią šį vaidmenį. Bet – būsi ar nebūsi – štai kur klausimas!“ – Hamleto eilutes kvatodama pritaikė Bjelle.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų