„X faktorius“ grįš atsinaujinęs: dėl nugalėtojo vardo varžysis įžymybės

  • Teksto dydis:

Rugsėjo pradžioje į TV3 ekranus sugrįžta populiariausias Lietuvoje muzikinis šou "X faktorius". Žiūrovų laukia kitoks, išskirtinis projekto sezonas, kuriame dėl nugalėtojo vardo varžysis Lietuvos įžymybės.

Septynerius metus "X faktorius" – žiūrimiausias šou Lietuvoje. Jis atrado ir išugdė žvaigždes, kurios toliau sėkmingai tęsia muzikinę karjerą, tai Milda Martinkėnaitė, Monika Pundziūtė-Monique, Iglė Bernotaitytė ir daugelis kitų.

Šiemet keičiasi ne tik šou koncepcija, bet ir pavadinimas – jis virsta į "X faktorius. Žvaigždės". Aštuntame projekto sezone dalyvaus kviestinės įžymybės, kurie nėra profesionalūs dainininkai ar muzikantai. Tai aktoriai, sportininkai, žurnalistai, nuomonės formuotojai, grožio pasaulio atstovai ar kiti puikiai televizijos žiūrovui pažįstami veidai.

To dar nebuvo – dalyvauti pakvietėme garsius savo srities profesionalus, su muzika neturinčius nieko bendro, bet svajojusius dainuoti.

"Sakoma, kad žmogaus gyvenimas iš esmės keičiasi kas septynerius metus, matyt, tai galima pritaikyti ir televizijos projektui. Aštuntąjį sezoną šou pasitiks labiausiai pasikeitęs. To dar nebuvo – dalyvauti pakvietėme garsius savo srities profesionalus, su muzika neturinčius nieko bendro, bet svajojusius dainuoti. Išpildysime jų svajonę ir suteiksime galimybę pasirodyti didžiojoje scenoje, o žiūrovams garantuosime daug netikėtumų, įspūdžių", – atsinaujinusį projektą pristato Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Šou teisėjų kėdėse lieka tie patys didžiulę sceninę patirtį turintys, žiūrovų gerbiami ir mylimi teisėjai: Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas, Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Saulius Prūsaitis. Projekto dalyvius į sceną lydės, kalbins ir drąsins šaunusis vedėjų duetas – Mindaugas Stasiulis ir Mindaugas Rainys.

"X faktorius. Žvaigždės" – jau rugsėjo 6 d. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kostas,

kostas, portretas
tai jaunimo jau nereikia. pasipils visokio plauko zinomu buduliu. FUUUUUUUI.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių