„X faktorius. Žvaigždės“ dalyvės: nuo nuomonės formuotojos iki žinių vedėjos

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai galės stebėti projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Trečioje laidoje garsių Lietuvos merginų ir moterų laukia džiaugsmo, ašarų ir netikėtumų kupinas „Kėdžių iššūkis“.

Pirmoji merginų kategorijos dalyvė – viena iš TV3 projekto „Gero vakaro šou“ vedėjų, profesionalus modelis Dijora Petrikonytė. 

„Visą gyvenimą pasikliauju savo šeštuoju jausmu. Man labai patiko šio projekto konceptas – nedainuojantys žmonės susirenka išbandyti savo jėgas. Neturiu didelės sceninės patirties, esu dainavusi tik mokyklos chore. Pagalvojau, kad bus įdomu atrasti kažką naujo. Kartais, kai siela labai liūdi, pasileidžiu Celine Dion ir išsilieju. Muzika man yra sielos žaidimas“, – sako įspūdingo grožio mergina.

Dar viena šou dalyvė – teatro aktorė Austėja Lukaitė. Žinoma mergina juokėsi, kad kai sulaukė projekto prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo kvietimo, negalėjo jam atsakyti neigiamai. Nors Austėja yra baigusi operinio dainavimo studijas, tačiau pop muzika jai yra naujiena ir didelis iššūkis.

„Žinau, kad į pasirodymus įdėsiu visą save ir tikiuosi palaikymo. Mano konkurentės –  nuostabios, talentingos moterys. Nemėgstu varžytis, manau, svarbiausia kiekvienai pajausti savo stipriąsias puses ir dirbti kiek įmanoma daugiau. Žmonių meilė nenuperkama, pamatysime kaip seksis būti savitoms“, – sako aktorė.

A. Lukaitės noras – išmokti dainuoti į mikrofoną, nes klasikiniame dainavime dažniausiai dainuojama gyvoje akustikoje. „Projekte bus viskas kitaip. Taip pat norėčiau rasti draugų ir scenos kolegų, su kuriais ateityje galėtume sukurti ką nors gražaus“, – tikisi projekto dalyvė.

Trečioji „X faktorius. Žvaigždės“ dalyvė – viena iš TV3 žinių vedėjų Donata Račaitė. Žurnalistė sakė priėmusi pasiūlymą, nes nori išmėginti savo jėgas, įveikti scenos baimę ir dainuoti.

„Su muzika aš esu susijusi labai menkai, arba tiksliau tariant, – profesionaliai – niekaip. Kažkada mokiausi groti gitara kartais padainuoju, bet tik taip, kaip moku. Čia ir yra didžiausias iššūkis – padainuoti jau ne tik sau, bet visiems. Žinau, kad nesu dainininkė, tapti ja tikslo gyvenime ir neturiu, tiesiog noriu „pasimatuoti“ sceną ir įveikti savo baimę“, – sako D. Račaitė.

Dar viena garsenybė, panorusi išbandyti laimę projekte, – Monika Šalčiūtė. Viena pirmųjų Lietuvos nuomonės formuotojų, šokėja ir modelis ryžtingai žengia į projekto sceną ir tikisi, kad jai pavyks sužavėti visus keturis teisėjus.

Penktoji muzikinio projekto dalyvė – Julija Žižė. Dviejų dukterų mama, nuomonės formuotoja, „zero waste“ filosofijos propaguotoja. Julija praeityje dainavo merginų grupėje, tačiau pasirinko kitą – mados ir motinystės kelią.

„Šis pasiūlymas – konkreti galimybė rimtai paimti dainavimą už ragų. Visada ėjau šalia muzikos, o dabar, pirmą kartą gyvenime, kasdien nuoširdžiai dirbu ir negailiu savęs. Vieniems šis talentas yra duotas, o kiti turi daug ir sunkiai dirbti. Manau, kad turėsime labai smagų laiką, pilną adrenalino ir jaudulio. Žinau, kad kiekviena iš visų jėgų nuoširdžiai kovosime už savo būvį“, – atvirai kalba J. Žižė.

Kino, teatro ir TV serialų aktorė Gabrielė Malinauskaitė – dar viena „X faktorius. Žvaigždės“ dalyvė. Muzika jai yra viena didžiausių aistrų ir mylimiausias hobis. Kaip seksis projekte, Gabrielė neprognozuoja, tačiau bijoti neturi ko.

„Su kiekvienu nauju projektu kažko naujo išmoksti, tad tų momentų labiausiai ir laukiu. Tai kartais gali būti ir maži suvokimai ar vidiniai atradimai, tačiau jie yra neįkainojami ir nepamirštami. Viskas labai praverčia mano aktoriniame kelyje. Norėčiau, kad visas laikas, praleistas šiame projekte, būtų geras, kokybiškas ir smagus. Man gera ir šilta emocija yra be galo svarbu. Labai mėgstu juoktis ir keistis teigiama energija su įdomiais žmonėmis!“ – sako G. Malinauskaitė.

Viena garsiausių šalies vizažisčių, grožio salonų įkūrėja, nuomonės formuotoja Milita Daikerytė taip pat ryžosi išmėginti savo jėgas populiariausiame projekte. Milita scenoje tikrai nėra naujokė, tačiau nedainavo net keletą metų. Grožio pasaulio atstovė pasakoja, kad sustabdžiusi atlikėjos karjerą vis pagalvodavo – jei lemtą tą daryti, vieta scenoje tikrai atsiras. Mergina nėra iš tų, kurie uždaro duris naujoms galimybėms. Pasiūlymą tapti „X faktoriaus“ dalimi ji priėmė kaip ženklą, kad metas grįžti.

„Mano didžiausias iššūkis ir noras yra tobulinti atsipalaidavimo ir streso valdymo įgūdžius. Scenos aš tikrai labai pasiilgau, nors jaučiuosi vėl kaip pirmokė. Esu savikritiška ir tikiuosi savęs labai nepeikti po kiekvieno pasirodymo. Norėčiau išmokti labiau priimti savo klaidas ir nepasisekimus. Šou dalyviai yra kitų sričių atstovai ir muzika gyvenime nėra pirmoje vietoje. Visi mėgaujasi galimybe dalyvauti, todėl konkurencijos tarpusavyje nebus daug“, – įsitikinusi M. Daikerytė.

Paskutinioji projekte dalyvė – video kūrėja, vlogerė, „TikTok“ žvaigždė Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas. Mergina pasakojo visada svajojusi dainuoti didelėje scenoje, todėl gavusi šį pasiūlymą iš karto sutiko be jokių dvejonių.

„Baigiau muzikos mokykloje džiazinį dainavimą ir kelis metus lankiau privačias dainavimo pamokas. Jau keletą metų kuriu video socialinėje erdvėje, tad dainavimas liko labiau kaip pomėgis. Visada reikia tikėtis geriausio. Tikiuosi, kad galėsiu nukeliauti kuo daugiau šiame projekte. Dėsiu visas pastangas, kad pasirodymai būtų įdomus, gražūs. Labiausiai šiuo metu laukiu „Kėdžių iššūkio“, noriu gerai pasirodyti. Bijau iš jaudulio neparodyti visko, ką galiu“, – sako jauniausia projekto dalyvė.

 

Muzikinis projektas „X faktorius. Žvaigždės“ – sekmadieniais, 19.30 val., per TV3 televiziją!



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
KOKIOS JOS NAFIK NUOMONĖS FORMUOTOJOS , KAM JOS GALI SUFORMUOT NUOMONĘ , NEBENT KOKIAM BALAGANE .

Anonimas

Anonimas portretas
monika salciute man patinka rytis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių