„X Faktorius. Žvaigždės“ nugalėtoja – apie šlovės kainą

  • Teksto dydis:

Ledo karalienė – taip vieno ryškiausių televizijos projektų "X Faktorius. Žvaigždės" užkulisiuose vadinta jo nugalėtoja tapusi Milita Daikerytė. Kodėl dainininkė gavo tokią pravardę ir ką teko ištverti jaunai moteriai, kol išaušo jos šlovės valanda?

Kai sėkmė nusigręžia

Milita turi karčios patirties, kai, užlipus ant olimpo, sėkmė ima ir nusigręžia, tad tai, kad ji viso projekto metu buvo laikoma lydere, jai ramybės neatnešė.

M.Daikerytė neslepia jautusi žmonių palaikymą ir ją lydinčią sėkmę, bei, žinoma, slapta tikėjosi laimėti, bet žaidimas yra žaidimas, tad atsipalaiduoti ir užmigti ant laurų ji sau neleido.

Atsipalaiduoti neleido ir filmavimo metu vykę netikėtumai, ir permainingos žiūrovų nuotaikos bei kiti įvykiai, apie kuriuos Milita atvirai papasakojo televizijos laidos "Pasaulis pagal moteris" žiūrovams.

M.Daikerytė pasakojo, kad jos gyvenime viskas buvo tiksliai suplanuota. Ji įsivaizduoja save, kur norėtų būti po metų, dvejų ar dešimties. Tačiau tai, kad vėl lips į sceną ir dainuos, mergina tikrai negalėjo sugalvoti. Viena garsiausių šalies vizažisčių projekte sulaukė teisėjų liaupsių, jie negalėjo suprasti, kodėl šou dalyvė metė dainavimą ir pasirinko kitą kelią. Visi muzikinio projekto teisėjai jai neslėpė savo simpatijų ir vis kartojo, kad būtent ji turi nugalėti.

Taip, tai yra savotiškas sugrįžimas. Netgi drįsčiau teigti, kad tai nauja pradžia.

"Būtų juokinga sakyti, kad aš to nesitikėjau", – TV laidoje prisipažino Milita.

"Pats ryškiausias atsiminimas – "Kėdžių iššūkis". Man buvo taip – ar čia vyksta iš tikrųjų? Tai realybė? Tikrai prisiminsiu savo reakciją, kai gavau kvietimą dalyvauti. Iš pradžių pagalvojau, kad gal čia ne man..." – prisiminė M.Daikerytė.

Šou dalyvė neslepia, kad iš pradžių buvo įpratusi – jei dalyvauji TV projekte, tave šmeižia, kritikuoja. Ši trauma ją lydėjo nuo pat vaikystės ir paauglystės, kai Milita bandė savo laimę kaip atlikėja.

"Svarsčiau tikrai labai ilgai... Bet tada padainavau, ir mane taip stipriai užkabino tas jausmas, adrenalinas. Taip, tai savotiškas sugrįžimas. Netgi drįsčiau teigti, kad tai nauja pradžia. Aš vis dėlto supratau, kad čia yra mano vieta. Šis projektas yra lūžis mano gyvenime ir vis dar vykstanti svajonė", – sako M.Daikerytė.

Kelias muzikos ritmu

Militos kelias į muzikos pasaulį prasidėjo vaikystėje – ji lankė muzikos mokyklą, muzikos pamokas.

Mergina prisipažįsta, kad pradėjusi dainuoti daugiau laiko skirdavo pasirodymams nei balsui tobulinti, nes jos dainavimo mokytoja tikėjo, jog jai reikia daugiau rodyti save ir savo talentą. Niekas neabejojo, kad Milita skirta scenai.

Tačiau, kaip viskas greitai prasidėjo, taip viskas netikėtai ir sustojo. Dainininkė atvirai papasakojo, kodėl ji metė sceną ir nusigręžė nuo muzikos – to, kas jai tai puikiai sekėsi.

"Kai esi paauglys, viską išgyveni kitaip. Tai buvo tikrai didelis krūvis ant jauno žmogaus pečių, buvo įvairių situacijų – teko kreiptis ir į psichologą, teko grįžus namo užsidaryti kambaryje ir prašyti, kad niekas į jį neitų..." – apie sunkias akimirkas pasakoja dainininkė, visuomet būdavusi labai atvira, linkusi kalbėtis ir spręsti problemas, tačiau niekada nerodydavusi savo silpnumo.

Jautri ledo karalienė

Milita, nepaisant šalto įvaizdžio, kaip ir kiti, turi jausmus ir viską jautriai išgyvena. Ji viską linkusi susiurbti į save ir dirbti su savo emocijomis viduje, niekam apie tai nė neįtariant.

Šiandien ji stovi kryžkelėje – ką gi pasirinkti? Jauna moteris jau kurį laiką yra atsidavusi grožio pasauliui, tad laimėjimas televizijos projekte įstūmė ją į keblią situaciją – rinktis dainavimą ar verslą? Ką pasirinks Milita?

Šiandien ji – psichologiškai stipri, laimėjimo verta dainininkė ir atsakinga verslininkė.

"Nuotakos makiažas ir vestuvinės dainos atlikimas", – ir juokais, ir rimtai apie galimybę suderinti abu širdžiai mielus užsiėmimus svarsto M.Daikerytė.

"Savo darbo nesiruošiu palikti. Vis dėlto tai yra mano duona, mano pragyvenimo šaltinis, bet tikrai neslėpsiu, kad jaučiu labai didelį norą, motyvaciją ir įkvėpimą būti scenoje", – neslepia ji, tik sako jau nenorinti griežtai planuoti, nes sykį buvo sakiusi, kad niekada negrįš į sceną ir nemato savęs muzikos srityje ar scenoje. "Planuoti sunku, bet yra didelis noras. Labai norėtųsi suburti kažkokią komandą žmonių, su kuriais būtų galima tęsti tą kūrybinį kelią", – atskleidžia Milita ir žada bandyti suderinti viską.

O tuos, kurie dar tik planuoja dalyvauti muzikiniuose projektuose, "X Faktorius. Žvaigždės" nugalėtoja perspėja: "Kelias tikrai nėra lengvas."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių