Pereiti į pagrindinį turinį

Ž. Diawara apie šeimos karantino iššūkius: vieną dieną su Viktoru sukrapštėme vos eurą

2021-05-10 18:05
DMN inf.

Vienai iš menų fabrikas „Loftas“ bendrasavininkių, Živilei Diawarai pandemija kirto taip smarkiai, kad atšaukus visus renginius, ji pakalbėjusi su savo vyru, muzikantu Viktoru Diawara, suprato, kad pinigų nebeturi nei vienas.

Živilė Diawara
Živilė Diawara / Laidos rengėjų nuotr.

„Ateina Viktoras ir klausia: ar turi pinigų? Reikia į parduotuvę nueiti. Aš atsisuku ir sakau jam nuoširdžiai – kokie dar pinigai, apie ką tu čia? Mes sukrapštome vieną eurą. Pirmojo karantino bangos metu mes sėdėjome tris dienas su nuliu pinigų. Už vieną eurą nusipirkome grietinės. Atrodė tuo momentu, kad kažkas per galvą trenkė. Čia rimtai ar aš sapnuoju?” – laidoje „Nuo…Iki…” itin atvirai pasakojo kūrybininkė Ž. Diawara.

Tačiau verkti ar baimintis laiko pernelyg daug moteris neturėjo. Ji, kartą jau patyrusi siaubingą krizę, iš karto pradėjo sukti galvą, ką daryti toliau. „Tai, kad kartą su Viktoru jau esame atsidūrę ant bankroto ribos, tik parodė, kad esame pajėgūs išsikrapštyti net iš sudėtingiausių situacijų. Todėl pradėjome galvoti kūrybiškai ir radome nemažai sprendimų, padėjusių išgyventi sunkiausiais momentais”, – neslėpė pašnekovė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų