Ž. Grigaitis atskleis dar vieną savo talentą

  • Teksto dydis:

Garsusis Žilvinas Grigaitis šį vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ demonstruos, kaip atidaro šampaną specialiu kardu ir pripažins, kad praktikuojantis jam teko sugadinti daugiau kaip 10 brangių šampano butelių.

Ž. Grigaitis turi du kardus, kuriais gali būti atidaromas šampanas, vienas laikomas Lietuvoje, o kitas – Australijoje.

„Tai yra labai sena tradicija, tačiau aš tą tradiciją atnaujinau pradėjęs gyventi Melburne. Per Naujuosius metus tiesiog su kardu nukertu šampano butelį. Tai galima padaryti tik su tikru šampanu, nes tai yra specialus stiklas. Ir tikrai nesiūlyčiau tai daryti su putojančio vyno buteliais, nes butelis gali sprogti jūsų rankose, - laidoje pasakos Ž. Grigaitis. - Tai yra istorinė tradicija. Kiek man žinoma, Lietuvos didikai taip pat mėgo šampaną atidarinėti kardais“, – pasakos verslininkas.

Kiti laidos dalyviai – dainininkų pora Andžela Adamovič ir Žygimantas Gečas atskleis, kur dviese praleido romantiškas atostogas. Įsimylėjėliai lepinosi saulės spinduliais Ibizoje. Dainininkė laidoje sakys, kad nors atostogos ir nebuvo trumpos, bet pora išvengė pykčių: „Nė karto nesusipykom, kas buvo keisčiausia. Mums net kartais nereikėdavo kalbėtis, mes pasižiūrėdavome vienas į kitą ir mes žinodavome, kad taip ir padarysime, ten ir nueisime. Po atostogų susėdę net nustebome – nejaugi čia viskas yra taip gerai“.

Ž. Gečas sakys, kad Andžela – viena tobuliausių kulinarių: „Niekada nežinosi, ką pagamins. Gamina pagal nuotaiką, bet labai skanu būna“.

Kitas laidos dalyvis – baleto primarijus Nerijus Juška - baletui skyrė net 30 savo gyvenimo metų. Laidoje menininkas atskleis, kad tikrai neketina patraukti į politiką: „Aš esu meno žmogus, turiu mokyklas, turiu savo jaunąją kartą, kurią mokau, vis vien liksiu balete“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vargo Lietuva.

Vargo Lietuva. portretas
Dar yra Lietuvoje auginanciu,dirbanciu,kurianciu zmoniu,bet ir ju gali nelikti,liks tik tokie ''pustazvonai''.

MUse

MUse portretas
Ojetau ir vel islindo tas Grigas is kanapiu.Geriau jau Australijoj krokodilus gaudytu

jooo

jooo portretas
zilvinas saunuols visur suspeja-plataus akiracio.idomus zmogus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių