Ž. Grigaitis suvaidino seriale: sakė, kad būsiu arba puikus aktorius, arba vyskupas

  • Teksto dydis:

Žilvinas Grigaitis, žinomas verslininkas, TV šou dalyvis, dalinasi prisiminimais, kai dar nebuvo tikras dėl savo vietos po saule.

„Kamera man nėra svetima. Gyvenimas yra didelis teatras ir mes visi esame jo dalyviai. Dar būdamas mažas atlikau kelis vaidmenis Kauno dramos teatre ir a. a. aktorius A. Vrubliauskas sakė, tavo ateitis tokia: būsi arba labai geras aktorius, arba geras vyskupas. Vyskupu netapau, aktoriumi tai pat ne, tačiau vis tiek mano gyvenimas sukasi tarp aktorystės ir verslo žmogaus“, – prisiminimais dalinasi Ž. Grigaitis.  

Nors Ž. Grigaitis gyvena labai aktyvų gyvenimą, verslo reikalais daug keliauja ir Lietuvoje būna labai trumpai, tačiau šią vasarą nepraleido puikios progos – suvaidinti lietuviškoje LNK transliuojamoje situacijų komedijoje „Galiu rytoj“. Kaip teigia pats Žilvinas, nors prieš kameras jaučiasi laisvai, tačiau vaidinti seriale ir įsijausti į vaidmenį yra visai kas kita nei vesti laidą. 

„Mane visą laiką stipriai gąsdino tai, kad, atlikdamas vaidmenį, aš neišmoksiu teksto. Jeigu nebus rėmų kažkokiai improvizacijai, bus labai sudėtinga. Bet „Urbs TV“ komanda labai gerai sustyguota, tad filmavimo aikštelėje buvo ne tik smagu, bet ir komfortiška. Neabejoju, kad serialas leis žiūrovams skaniai pasijuokti, nes vien filmuojant visi sunkiai tvardo juoką. Seriale „Galiu rytoj“ vaidinsiu kaimyną, buvo įdomu būti filmavimo dalimi ir prisidėti prie jo kūrimo“, – pasakoja verslininkas Ž. Grigaitis.

Vienai dienai tapęs aktoriumi Ž. Grigaitis atskleidžia, kad su nekantrumu laukia serijos, kurioje pagaliau galės pamatyti, ar jam pavyko atlikti vaidmenį. Ir nors šiuo metu jo dienotvarkė yra be galo užimta, pažada, kad laiko peržiūrėti serijai tikrai atras. „Pažiūrėsime, gal ateityje reikės kažką patobulinti. Visada stengiuosi būti savimi, ar tai būtų filmavimas, ar fotosesija. Mėgstu natūralumą ir stengiuosi būti kuo natūralesniu, t.  y. būti savimi“, – atvirauja Žilvinas.

Ž. Grigaičio debiutą ir kitus aktorius galėsite išvysti jau šį antradienio vakarą situacijų komedijoje „Galiu rytoj“ 20 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet nesinervuok

bet nesinervuok portretas
Kaip buvai durnelis, taip ir likai.

.......

....... portretas
Pagal seksualinę orentaciją būtų vyskupas.

Gintaras Aurimas Vizgirda

Gintaras Aurimas Vizgirda portretas
O ko ne popiezius? Iskamsa...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių