Ž. Žvagulis neslepia: visą gyvenimą I. Starošaitei nebuvau „gėlytės“

  • Teksto dydis:

Skelbiama, kad liepos 11 d. Palangoje vyks Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio paskutinis koncertas.

Pats Žilvinas sako, kad tai nėra kažkoks reklaminis triukas, tiesiog bendru sutarimu su Irena, nutarė, kad būtent po šio koncerto didžiąją laiko ir darbo dalį skirs organizuojamam Irenos jubiliejiniam koncertui, kuris vyks Spalio 26 d. Žalgirio arenoje.

Turiu tą savo lengvą charakteriuką su kuriuo man gyventi sekasi puikiai, bet Irenai nepavydžiu ir pats.

„Aš visą gyvenimą nebuvau „gėlytės“ I. Starošaitei. Turiu tą savo lengvą charakteriuką su kuriuo man gyventi sekasi puikiai, bet Irenai nepavydžiu ir pats“ – juokiasi Žilvinas.

„Kažkiek jaučiuosi jai net skolingas, todėl po mūsų paskutinio koncerto noriu didžiausią dalį laiko skirti būtent jos dainoms, pasirodymams, scenografijai ir taip toliau. Noriu kad jos jubiliejinis koncertas būtų toks pats įspūdingas kaip mūsų abiejų gyvenimas kartu. Negali juk viskas suktis tik aplink mane, yra charizmatiška ir talentinga Irena“ – šmaikštauja atlikėjas.

Na, o paklaustas ką nori pasakyti savo naujausia daina – Ž.Žvagulis sakė: „Žinot, nors visiems atrodo kad esu labai tiesmukiškas ir atviras žmogus, bet tiesa yra ta, kad kartais daug ką nutyliu, nors visada ateina laikas kai sprogstu. Tai ši daina iš to ir atsirado. Šiaip nieko aš čia daug ir nekomentuosiu – viskas labai aiškiai sudainuota“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Gerai, kad supratot paskelbti paskutinį koncertą.Neateisiu.

lape

lape portretas
zvaguli tavo dainuskos labai zemo lygio nevyke poetai tau jas isiulo ir is vis nu ne ta profesija gyvenime pasirinkai tikriausiai tinginys esi ir protelio truksta

su tokiu Žvaguliu

su tokiu Žvaguliu portretas
visa gyvenima gyvent tai tikrai ka Starošaitė yr nebetkas. Ta krieną velniu priputusi gal sutvarkyt tik stipri boba.:D)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių