Žinomai dizainerei šuo tapo nereikalingas? Kilus skandalui gyvūną atsiėmė

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose verda aistros dėl į gyvūnų prieglaudą atiduoto „Mas 924“ mados namų įkūrėjos, dizainerės Monikos Kazakevičiūtės šuns Hugo. Internautai liejo pyktį, kad įžymybė šunį ne kartą naudojo fotosesijoms, o šiam pasenus – atidavė į prieglaudą. Pati M. Kazakevičiūtė tikino, kad tai – nesusipratimas.

Šunų viešbutis „Inos šunų namai“ kovo 23-ąją pasidalijo įrašu, jog mopsas Hugo ieško naujų namų.

„Nors Hugo ne pirmos jaunystės, tačiau jo širdis vis dar pilna meilės ir džiaugsmo, kuriuo nori dalytis su kitais. Šunelis puikiai tiks ramiau gyvenantiems žmonėms, kurie neturi daug laiko per dieną iškrauti šunį. Hugo – mielas, ištikimas mėgstantis paglostukus, šuniukas. 10 metų, nekastruotas, paskiepytas, čipuotas, puikiai sutaria su kitais gyvūnais“, – taip naujų namų mopsui Hugo ieškojo gyvūnų prieglauda.

Feisbuko nuotr.

Internautai netruko atpažinti, kad skelbime įdėtas Hugo – M. Kazakevičiūtės ir jos buvusio sutuoktinio Jono Kriščiūno šuo. Tai sukėlė tikrą pasipiktinimų bangą, internete pradėjo sklisti nuotraukos, kur pora anksčiau su mopsu pozavo socialiniuose tinkluose, kartu net buvo ant žurnalo viršelio. Komentatoriai negailėjo kritikos tokiam poelgiui ir tikino, kad šuo niekada neatrodė laimingas.

„Butaforinė šeima. Nei vienas neatrodo laimingas“, – nuomonę pareiškė Greta.

„Kaip taip galima? Kas jie per žmonės?“ – piktinosi Kristina.

Kaip taip galima? Kas jie per žmonės?

Kiti internautai laikėsi pozicijos, kad į prieglaudą vyresnį šunį atidavę žinomi žmonės neturi jokių moralės normų bei empatijos, o šuniuku atsikratė tada, kai jis tapo nebereikalingas.

Kaip portalui žmonės.lt sakė Hugo šeimininkė M. Kazakevičiūtė, šunį į viešbutį atvežė buvęs dizainerės vyras J. Kriščiūnas.

„Šuo buvo viešbutyje ir viskas. Tai yra normalu. Žmonės skiriasi, nesusikalba ir taip toliau“, – portalui žmonės.lt sakė M. Kazakevičiūtė.

Vėliau buvo patvirtinta, kad šuo iš prieglaudos buvo atsiimtas. Primename, jog informacija apie M. Kazakevičiūtės ir J. Kriščiūno skyrybas viešojoje erdvėje paplito šių metų sausio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geras

geras portretas
"žinoma dizainerė"?

Bitė Maja

Bitė Maja  portretas
Dizainerė -karvė eilinė

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Šiukšlė, normalus žmones taip nesielgia
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių