Pereiti į pagrindinį turinį

Žinomi veidai debiutavo „Dviejų žvaigždžių“ konkurse

2014-03-18 21:21

Antradienį Didžiojoje LRT studijoje prasidėjo pavasarinės LRT premjeros – projekto „Dvi žvaigždės“ filmavimas. Televizijos žiūrovai jau šį šeštadienį galės susipažinti su nauju gyvo garso dainų konkursu.

Konkurso vedėjo vaidmuo patikėtas Andriui Rožickui. Jo svečiai pirmojoje laidoje – liežuvio aštrumu vedėjui nenusileidžiantis aktorius Arūnas Sakalauskas ir ne mažiau iškalbinga Zita Kelmickaitė.

Projekto naujiena – dalyvius vertina ne komisija, o televizijos ir studijos žiūrovai. Studijos svečių vertinimai buvo itin spalvingi – tam pačiam pasirodymui skirta nuo trijų iki dešimties balų.

„The Lady Is a Tramp“ lietuviškąją versiją nutarė pristatyti Karina Krysko-Skambinė ir dirigentas Vytautas Lukočius.

Projekto svečiuose apsilankė Vytautas Juozapaitis su grupe „Quorum“ ir padovanojo Marijono Mikutavičiaus kūrinį „Pakeliui namo“. 

Antrieji scenoje džiazo karalienė Arina ir grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas „Fara“. Jie pasirinko kūrinį „Galiu“.

Į TV eterį sugrįžo Ruslanas Kirilkinas. Kartu su scenos partnere Andžela Adamovič jis atliko naują Laimono Žiulpos kūrinį „Man reikia visko daugiau“. Premjerą scenoje pagyvino būgnų kvartetas.

Natalija Bunkė ir Kęstutis Alčiauskis sudainavo Kęstučio Kerbedžio kūrinį „Nakty“. Studijos vertintojai pasveikino sprendimą scenoje duetui pasirodyti kiek nutolus vienas nuo kito.

Pasirodymą scenoje surengė „Romeo ir Džiuljeta“ laimėtojas Tadas Juodsnukis su aktore Oneida Kusunga. Jų pasirinkimas – Eltono Johno daina „Don‘t go breaking my heart“. Tiesa, duetas pademonstravo lietuvišką kūrinio versiją.

Paskutiniai konkurso dalyviai – Ramūnas Difartas ir neseniai „Eurovizijos“ atrankoje jėgas išbandžiusios „Vig Roses“. Trio atliko dainą „Ačiū, kad esi“.

Vakaro pasirodymus baigė Mariaus Jampolskio ir jo tėvo Roberto Jampolskio pasirodymas. Šeimyninis duetas dalyvavo svečių teisėmis.

Pirmąją „Dviejų žvaigždžių“ laidą LRT televizijos žiūrovai galės stebėti jau šį šeštadienį, 21 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų