A. Zuokienė: tašką santykiuose nusprendžiau dėti po prisipažinimo apie neištikimybę

  • Teksto dydis:

„Po to, kai Artūras pripažino neištikimybę... Kai pasako tai į akis tau, tavo vaikams, tada aš jau tikrai pasakiau, kad, na, „sorry“... Taigi taškas buvo jo paties prisipažinimas“, – jau šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pasakos Agnė Zuokienė, pastaruoju metu vis dažniau prisistatanti Andriulytės pavarde.

Tai pirmas kartas, kai buvusio Vilniaus mero, 53 metų politiko ir verslininko Artūro Zuoko žmona prieš televizijos kamerą ryžtasi atvirai papasakoti ne tik tai, kodėl po 30 kartu praleistų metų, iš kurių santuokoje net 27, nusprendė skirtis, ką teko patirti santuokos metu, bet ir tai, kodėl šiandien jaučiasi nesaugi.

Pokalbiui su A. Zuokiene laidos kūrybinė grupė susitiko ne šeimos namuose viename patraukliausių sostinės rajonų Užupyje, pro kurių langus atsiveria stulbinantys Vilniaus senamiesčio vaizdai, bet Klaipėdos viešbutyje.

Pokalbyje – daug pauzių ir ašarų. Pajūryje Agnė gyvena kiek daugiau nei mėnesį. Ji tvirtina, kad iš Vilniaus į Klaipėdą atvažiavo vejama baimės ir nerimo dėl savo saugumo, be to, nori susigrąžinti dvasios ramybę.

„Aš visiems draugams esu prisiekusi ir pasakiusi, kad, jeigu kas nors su manimi nutiktų šiame gyvenime, tai yra tik vieno žmogaus darbas...“, – teigs Agnė.

A. Zuokas portalui kauno.diena.lt teigė, kad kalbos apie neištikimybę yra netiesa.

„Aš nelabai noriu ir galiu komentuoti jos teiginių, bet galiu pasakyti, kad tai yra visiškai netiesa, – sakė politikas. – Pirmiausia, nėra dėl ko pripažinti, nes tokio fakto nėra buvę. Šiuo atveju, tai, ką kalba Agnė, tai yra tik jos kalbėjimas. Pirmiausia, nebuvo jokio fakto neištikimybės, kuri galėjo daryti įtaką mūsų santuokai, ir antras dalykas, atitinkamai nebuvo ko ir prisipažinti.“

Daugiau A. Zuoko minčių dėl žmonos interviu galite rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prašom

Prašom portretas
Į viešumą pagaliau išlindo zuoko smuikininkė

Fjuk

Fjuk portretas
Ale bet kakia gražuolia

Rimantas

Rimantas portretas
....kas tu tokia, kad verkšleni ant visos Lietuvos, labai čia kam įdomi....tokių atvejų tūkstančiai.....nu ir ką, dabar turi bliauti visa Lietuva, nuo ryto iki vakaro?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių