Žvaigždės svajoja apie vaikus, P. Kelertienė įspėja: laukia tragiški metai

  • Teksto dydis:

„Labai sunkūs, o teisybę pasakius – net tragiški, tiesiog košmariški metai“, – keliais žodžiais ateinančius, 2017-uosius metus gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ apibūdins garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė.

Palmira papasakos, kas bus ateinančiais metais: ar iš tiesų Baltijos šalių laukia karas su Rusija, Europos Sąjungos žlugimas ir ekonominė krizė? Ji taip pat atskleis, ko kitais metais turėtų tikėtis kiekvienas Zodiako ženklas, bei patars, kaip pasitikti ateinančius metus ir kokius sėkmę pritraukiančius, nuo negandų apsaugančius amuletus vertėtų įsigyti jau dabar.

Tuo tarpu šventinėje fotosesijoje kalbinti garsūs televizijos laidų vedėjai atskleis, kokie jiems buvo praeinantieji metai, ir apie ką svajoja ateinančiais.

„Mažos dukrytės“, – tiesiai ir be užuolankų svajonę, kurios trokšta 2017-aisiais metais, atskleis 32-ejų „radistas“ Rolandas Mackevičius.

Apie vaikus prisipažins svajojanti ir šiemet po dešimt metų trukusios draugystės už mylimojo ištekėjusi dainininkė Irūna Puzaraitė–Čepononienė.

Apie tai, kad tikisi šeimos pagausėjimo, prisipažins ir dar viena garsi radijo ir televizijos laidų vedėja. Kas ji, televizijos žiūrovai išgirs jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Astroragana

Astroragana portretas
Gąsdina visuomet, nes trokšta painiavos, kad eitų atiduot energijos... atgaila gelbėkitės,horoskopus pečiun meskite, melskitės, kad Dievas išlaisvintų nuo vampyravimo visokių astrolograganių.

Db neatspejo

Db neatspejo portretas
Apgavikai vadinasi, kaip kokie sukčiai.m

Kaip ji gali mulkinti

Kaip ji gali mulkinti portretas
Baisu, kas darosi, kai gyvenimą tvarko raganos antikristes komentaruose.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių