Anksčiau laiko iš atostogų grįžta premjeras: laukia svarbūs sprendimai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Oi,oi, du darbštuoliai labai išsiskiriantys iš visų - Skvernelis ir lenkelis(užmiršau pavardę) . Kada ko bepaklaustum, atsakymas vienas- bėgu dirbti, labai daug darbų, neturiu laiko, daug darbų reikia padaryti. Tačiau gyvenime realiai taip neatrodo.Vienas amžinai atostogauja- tėvadieniai, mamadieniai ir šiaip įvairūs-dieniai. Antras galvoja kalnus verčiąs, o, manau, kad paspiria tik akmenėlį- šveičia sau šnicelius ir kotletus "nachaliava"ir trypia vietoje, galvoja, kad jau skraido kosminiu greičiu. Kad man tokius darbus nuveikti. Toks mano mąstymas, man taip atrodo.

situacija

situacija portretas
aš,tai,neįleisčiau i šalį,taigi garantuotai užkrės.o verygos tai tai iš vis į europą neįsileisčiau.tas vaikis,malinauskas puikiai tvarkosi.ko daugiau,reikia?

klp

klp portretas
galvos kaip 100 tukstanciu eu kinams padovanot...

Vile

Vile portretas
Ko cia eskaluojate ta "anksciau grizta"? Viena diena,tai cia anksciau? Is viso kuriu galu atostogauti,kai tokia itempta padetis pasaulyje del koronaviruso? Man Skvernelis su savo asmeniniu reikalu statymu auksciau valstybiniu visiskai nuvyle. Kas kita,kai gydesi, tada ka jau padarysi. Bet dabar vaziuoti atostogu, ar nesupranta realios padeties ar nenori suprasti? Jei nesupranta, tai jam nera kas veikti sitam poste. Jis mane visiskai nuvyle, manau,kad ir daugeli.

Nepilietiškas bet rinkėjas.

Nepilietiškas bet rinkėjas. portretas
Nelinkėčiau Plietiškam rinkėjui pasigauti vėžį,ir prasirgti kažkiek diwnų.

Pilietiškas RINKĖJAS

Pilietiškas RINKĖJAS portretas
och!Darbštuolis!Kiek diwnų prasirgo be nedarbingumo pažymos, kiek kokių darbų nudirbo neatostogaudamas? O čia iš atostogų grįžta, nes nespėja "apsidirbti:! Reiškia, nemoka planuoti net savo darbinio laiko! Ot turime profesionalą! Ar laikytų darbdavys veltėdį darbe, kuris darbo metu neatlieka jam pavestų darbų? Košmaras su "profesionalia" vyriausybe!

Galerijos

Daugiau straipsnių