A. Anušauskas nekomentuoja Vyriausybės ateities: sako, kad tai – klausimas rimtas

Krašto apsaugos ministras, konservatorius Arvydas Anušauskas atsisako vertinti Vyriausybės galimybes dirbti toliau, jo partijai rengiantis svarstyti šį klausimą.

A. Anušausko teigimu, spręsti dėl Ministrų kabineto ateities ir pirmalaikių Seimo rinkimų reikia kartu su koalicijos partneriais, nes sprendimui paleisti parlamentą priimti reikės daug balsų, įskaitant paramos iš opozicijos.

„Be abejonės, čia yra rimtas klausimas, žiūrint į dabartinius tuos iššūkius, todėl aš manau, kad ir svarstymas, įtraukiant mūsų partnerius, turėtų būti rimtas“, – penktadienį žurnalistams Vilniuje sakė ministras.

Be abejonės, čia yra rimtas klausimas, žiūrint į dabartinius tuos iššūkius, todėl aš manau, kad ir svarstymas, įtraukiant mūsų partnerius, turėtų būti rimtas.

Prezidentui Gitanui Nausėdai paraginus traukis iš pareigų švietimo, kultūros ir finansų ministrus kilus abejonių dėl darbo Kauno taryboje metu jų panaudotų lėšų skaidrumo, konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis pareiškė, jog visuomenėje keliamų skaidrumo standartų neatitinka dauguma politikų, ir sušaukė partijos prezidiumo posėdį spręsti dėl Vyriausybės ateities ir pirmalaikių Seimo rinkimų poreikio.

„Išklausysim pirmiausia argumentų. Kaip prezidiumo narys pasakysiu, kad tikrai svarstysime“, – sakė A. Anušauskas.

Jis pats neatskleidė savo nuomonės šiais klausimais.

„Vertinimus aš sau pasiliksiu kol kas iki prezidiumo“, – kalbėjo ministras.

„Šiuo atveju mes jau išėjome iš tos srities, kai kalbame tik apie čekius, ataskaitas ir panašiai. Čia jau daugiau politiniai sprendimai“, – teigė jis.

Konservatorių deleguota švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė jau įteikė premjerei Ingridai Šimonytei atsistatydinimo pareiškimą. Ministrė pirmininkė nekomentuoja, ar jį tenkins.



NAUJAUSI KOMENTARAI

karo tarnybą Anušausko formuojamoje šešioliktoje divizijoje

karo tarnybą Anušausko formuojamoje šešioliktoje divizijoje portretas
"Šį klausimą" spręsti taip: įpareigoti visus tris ministrus atlikti karo tarnybą Anušausko formuojamoje šešioliktoje divizijoje.

Anonimas

Anonimas portretas
geriau parodikyt po kie milijonu atsirado jusu visu saskaitose gal uzsienije pripirkot daug NT piliu dvaru o daber jau galit mauti is cia

O kur valdovas?

O kur valdovas? portretas
O tai ką? tereikėjo Tapino įsikišimo ir kortų namelis gali subyrėti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių