A. Armonaitė per kadenciją Seime sako išmokusi svarbių pamokų: reikia nepasiduoti spaudimui

Politinių oponentų kritikos dėl neįvykdytų pažadų sulaukusios Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė sako per kadenciją parlamente išmokusi pamoką nepasiduoti koalicijos spaudimui.

„Pamoka ir man asmeniškai, ir partijai, kaip judėjimui, buvo ta, kad reikia nepasiduoti spaudimui iš karto susitarinėti, taip pat dar konkrečiau užsikristalizuoti dalykus koalicijoje nuo mokesčių iki žmogaus teisių“, – pirmadienį naujienų agentūros ELTA ir Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) organizuotoje spaudos konferencijoje kalbėjo A. Armonaitė, prisimindama kadencijos pradžią.

„Tas metas buvo labai netipinis – pandemija, žmonės uždaryti, verslas uždarytas, skiepijimosi tik pati pradžia. Norėjosi aiškumo. Laisvės partija siekė kuo konkretesnių įsipareigojimų ir, matyt, galėjome padaryti geriau – tas yra akivaizdu“, – aiškino ji.

ELTA primena, kad rugsėjo viduryje Eltos organizuotų debatų metu politiniai oponentai kritikavo „laisviečius“. Pasak jų, daug apie žmogaus teises kalbėjusi Laisvės partija rengė „politinį šou“, tačiau realių darbų kadencijos metu taip ir nesiėmė.

„Laisvės partija niekada nekovojo už tai, ką žadėjo savo rinkimų kampanijoje, pavyzdžiui, įteisinti vienos lyties partnerystę. (...) Jeigu partija būtų siekusi rezultato, ji būtų ieškojusi dialogo“, – debatų metu teigė partiją „Laisvė ir teisingumas“ į Seimą vedantis Artūras Zuokas.

Liberalų sąjūdžio atstovas Eugenijus Gentvilas taip pat sukritikavo „laisviečių“ elgesį – pasak jo, nepalaikius šios politinės jėgos idėjų, pasipila užgaulūs epitetai. Tam antrino ir Lietuvos regionų partijos pirmininkas Jonas Pinskus. Jo teigimu, turėdamas kitokią nuomonę iš Laisvės partijos atstovų nedelsiant sulauki nepagrįstos kritikos.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Labai bloga mokinė, bet jei mokeisi iš savo draugo prifesionalaus gėjo, tai taip ir nepavyko nieko teigiamo išmokti! Bet tokiame amžiuje Seime dar reikia mokytis???Mes visi darbe dirbame!

Na, tai kaip paskui

Na, tai kaip paskui portretas
mylėti tos tautos atstovus.

seime reikia spręsti problemas , o ne mokytis,

seime reikia spręsti problemas , o ne mokytis, portretas
gaila , kad rinkėjai nežinojo , jog ARMONAITĖ eina į seimą m o k y t i s, darydama ŽALĄ žmonių gyvenimui.--Kiek tokių mokinių eina į artėjančius SEIMO mus- ž i n o tik gaujų lyderiai , o vieni iš jų yra 9 šoumenai ir sportininkai: - Dambrauskas, Pilvelytė,, Čepaitė,Urbonavičiutė, Sireika, Savickas,Nedzinskas ,Asadauskaitė, Rumšas, jie bus SEIME balastas-mygtukų paspaudimui.-- Pirmiausia jie turėjo padirbėti savivaldose, kad gyventojai į s i t i k i n t ų ar verti būti seimo nariais.--ŽMONĖS , reikėtų nei vieno nerinkti į seimą - lai m o k o s i savivaldose.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių