A. Armonaitė: sutarėme, kad pirmiausia – darbai, o po to – postai

Po susitikimo su prezidentu Gitanu Nausėda Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė sako, kad reikia nusiteikti „pozityviai politikai“. Pasak jos, su prezidentu buvo sutarta, kad pirmiausia formuojant valdančiąją daugumą turi būti kalbama ne apie postus, o apie konkrečius planus.

„Reikia nusiteikti pozityviai politikai, yra geranoriškas noras bendrauti, bendradarbiauti. Tai mane džiugina, aš atėjau su atvira pozicija, kad pirmiau reikia kalbėti apie darbus, o tik tada apie konkrečias kandidatūras, pavyzdžiui, ministrų. Tai dėl to sutarėme“, – po susitikimo su G. Nausėda žurnalistams sakė A. Armonaitė.

Kalbėdama apie Ministrų Kabineto formavimą, Laisvės partijos lyderė teigė, kad pirmiausia reikia apsibrėžti bendrus prioritetus. Vis dėlto A. Armonaitė pabrėžė, kad daugiausia postų Vyriausybėje natūraliai turės konservatoriai.

„Antras dalykas – natūralu, kad žmonės balsavo už partijas, suteikė mandatą, kuris yra skirtingo dydžio. Natūralu, kad tas, kas gavo daugiau balsų ar palaikymo, jie turėtų turėti didesnį atstovavimą ir vykdomojoje valdžioje. Tokia yra puiki politikos logika“, – akcentavo A. Armonaitė.

ELTA primena, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį trys partijos – Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis ir Laisvės partija – paskelbė bendrą deklaraciją apie inicijuojamą diskusiją dėl valdančiosios koalicijos formavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
APIE KOKIUS DARBUS be postu. Kazkaip nusisneka

čia

čia portretas
jau visai ........ atėjo ''geranoriškai bendrauti su atvira pozicija'' .........įdomu , ar pasiteisins .........

teisingas sprendimas ---pirmiausiai kokso prisiuostyt

teisingas sprendimas ---pirmiausiai kokso prisiuostyt  portretas
marichuanos suktine isrukyt , vagina islaizyt --po to jau galima eit ir postus pasidalint.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių