Pereiti į pagrindinį turinį

Atostogaujantis A. Butkevičius lankėsi Palangoje

2015-07-20 11:24
DMN inf.

Palangoje su šeima atostogaujantis Premjeras Algirdas Butkevičius pirmadienį rado laiko sutikti su kurorto meru Šarūnu Vaitkumi ir aptarti mieste įgyvendinamų ne tik Palangai, bet ir visai šaliai svarbių projektų eigą.

Savivaldybėje vykusiame susitikime taip pat dalyvavo mero pavaduotojas Rimantas Antanas Mikalkėnas, Savivaldybės administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė bei direktoriaus pavaduotoja Violeta Staskonienė.

„Sveikinu ir džiaugiuosi, kad Palanga labai smarkiai tvarkosi, keičiasi“, – sakė A. Butkevičius. Jis taip pat pabrėžė, jog teigiamus kurorto pokyčius pastebi ne tik Lietuvos gyventojai, bet ir svečiai iš kitų valstybių.

Susitikimo metu Premjeras domėjosi Koncertų salės rekonstrukcijos eiga. Meras Š. Vaitkus informavo, kad šiuo metu yra atlikta jau apie 90 proc. visų Koncertų salės rekonstrukcijos darbų, o projektas bus įgyvendintas spalio 1 d. „Pirmą renginį rekonstruotoje Koncertų salėje surengsime gruodžio 12 d.“, – informavo Š. Vaitkus. A. Butkevičius taip pat buvo informuotas apie dokumentų, susijusių su būsimojo Koncertų salės koncesininko parinkimu, rengimo eigą.

Kalbėta ir apie kitų infrastruktūros objektų statybas. Premjeras ne tik aptarė Savivaldybės įgyvendinamų projektų darbų eigą, bet ir pats, kartu su kurorto meru Š. Vaitkumi, apsilankė juose. 

Ministras Pirmininkas apžiūrėjo rekonstruojamą Koncertų salę, ką tik baigtą rekonstruoti miesto stadioną bei statomą kempingą Nemirsetoje. A. Butkevičius pripažino, jog rekonstruota Koncertų salė suteiks plačias galimybes rengti įvairius aukšto lygio kultūrinius renginius Palangoje o atnaujintame stadione sportininkai turės puikias sąlygas treniruotis bei siekti gerų rezultatų varžybų metu.

Kempingas, kur šiuo metu įgyvendinamas antrasis statybos darbų etapas – rengiama palapinių miesteliui reikalinga infrastruktūra – taip pat sulaukė teigiamų Premjero vertinimų. Įgyvendinus visą projektą, vienu metu šiame prie pat jūros įkurtame kempinge ilsėtis galės per 500 poilsiautojų, tad su tokiomis galimybėmis, modernia infrastruktūra bei puikiomis gamtinėmis sąlygomis, pasak A. Butkevičiaus, šis kempingas taps išskirtinis ne tik mūsų šalyje.

„Svarbiausia, kad turite aiškią viziją“, – apibendrindamas Palangoje vykdomus darbus, sakė A. Butkevičius. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų