Baltarusijos opozicijos lyderė S. Cichanouskaja vyks į Vokietiją ir Slovakiją

Baltarusijos opozicijos lyderė Sviatlana Cichanouskaja, šiuo metu pasitraukusi į Lietuvą, ateinančią savaitę Berlyne susitiks su Vokietijos lyderiais, šeštadienį nurodė jos štabas.

„Berlyne ji susitiks su federaline kanclere Angela Merkel ir užsienio reikalų ministru Heiko Maasu (Heiku Masu). Be to, Sviatlana Cichanouskaja pasakys kalbą Bundestago tarptautinių ryšių ir ryšių su Europos Sąjunga komitetuose“, – sakoma štabo pranešime.

Planuojama, kad S. Cichanouskaja taip pat susitiks su Vokietijos didžiausių partijų lyderiais ir baltarusių išeivijos atstovais.

Po vizito Vokietijoje ji vyks į Slovakiją.

„Bratislavoje Cichanouskaja aplankys kasmetinę tarptautinę konferenciją „Globsec Bratislava Forum“, – nurodė štabas.

Baltarusijos prezidento posto siekusi S. Cichanouskaja pasitraukė į Lietuvą po rugpjūčio 9-ąją įvykusių rinkimų, kurių nugalėtoju buvo paskelbtas ilgametis autoritarinis lyderis Aliaksandras Lukašenka. Opozicija ir Vakarų šalys šiuos rinkimus laiko suklastotais, o Baltarusiją iki šiol krečia dideli protestai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazys

Kazys portretas
Grišk i savo tėvynę o ne krūmuose sėdėdama nurodinek..Mafijos vado boba.

Atsibodo šita boba su tom dejonėm....

Atsibodo šita boba su tom dejonėm.... portretas
Išimkite šitą straipsnį iš Kauno dienos.....tai karikatūra demonstruoja savo sugebėjimus kaip mulkinti Lietuvos žmones ir visą Europą....

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Lanzbergio šeimos 'versle' būtų atliktas auditas (revizija},spaudžiam ŽALIĄ.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių