D. Grybauskaitė: bukas užsispyrimas ir klaidų neigimas – tai yra nusikalstama

Grįžti į straipsnį

Bukiausiai

Bukiausiai portretas
Kad tokia esi mažai kas įtarė. Svaidykis savo skraidančiais epitetais tik ne lLietuvoje. Ugningos frazės būdingos 2 -viem lansbergiui + grybauskaitei nu ir kas.Užsiknyskit abu su savo epitetais ir kerštingumu-seniai tapot atmainom.Nė vienas pasaulio buvęs vadovas per koronovirusą nesielgia.Gėda!Gėda!Gėda!

Mhh

Mhh portretas
Tik bukas žmogus negali suprasti, kad tikrinti gali tik tiek, kiek turi reagentų. Kas būtų, jei per porą dienų būtų išnaudoję visus?

Tulpei

Tulpei portretas
Tulpė pasireiškė-patvoryje tik dygsta, o Lietuvos padangėje jau iškleidusi "žiedus" tranko viską. Vyrai tyli-leidžia Šapoka atiduoda skolą.Pasrodo jos pagalba gavo fin. Ministro postą ir atsidėkodamas jai įteikia viruso fondui vadovauti.Apsurdas su fondu-žiniasklaida ruporui yra, pinigai žmonių okei bus rinkimams-parama konservoms,.Viskas numatyta .Tai šauni Grybė. TAI gerai suveikė-konservos su pasiūlymzis kenkti, versti valdžią net pasitelkė liberalus-Grubliauską, Šimašių, Čmilytę ir kt.Varo Dedulės lansbergio chebra, varo neatsigręždama vėl Grįžta KGB "dedule" Siaubas...!

Hmm...

Hmm...  portretas
Kiek prisimenu, tai ši peroksidinė tindiriuška savo poelgiais ir kalbomis tik diskredituodavo LR Prezidento vardą. Magnolijos įžūlumas ir neišauklėjimas - bado akis; pagal savo mentalitetą man ji labai panaši į bufetavą Kristinutę Brazauskienę. Liūdniausia, kad dar yra likę apmulkitų kvailų kumečių, kurie dievina šią Burokevičiaus bendražygę.

Keista

Keista portretas
Tai,kad ta kažkieno mylima Grybauskaitė yra baisi melagė ir išverstaskūrė.Kaip Lietuva jau buvo atgavusi Nepriklausomybę,ji sėkmingai dėstė Vilniaus partinėje mokykloje, dar vis ruošė komunizmo statytojus.Dirbo gerai,nes už gerą darbą buvo premijuota.Ji gera Burokevičiaus bendražygė.Labai raudona moteris.

nesuprantu

nesuprantu portretas
ar cia vienas siuksle skirtingais vardais drabstosi vemalais apie Grybauskaite, ar pas mus Lietuvelej tikrai yra tiek durnu zmoniu?

Lina

Lina  portretas
Grybauskaitė yra teisi ko nepasakysi apie Veryga jis jau nusprendė kad senijoru gydyti nereikia nes jie jau savo atgyveno nesuprantu ar jis turi motina ar tėvą? nejau jai susirgtu ? juos pasmerktų mirtį ?abejoju kad tėvai jam butu už tai dėkingi juk visi nori gyventi jauni seni ar negalią turintis bet jis matosi kad iš kosmoso nesupranta nei ką kalba nei ką daro gal kas dar sugebės jam paaiškinti žinoma jei turi ausis .....

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
---Trumpas teisus,---STUPID.

kauniete

kauniete portretas
Niekada nebuvau suzaveta prezidentes veikla ,bendravimu ..politikavimu.. biografiniais vingiais,bet dabartiniai pasakymai -pateisino mano abejones -zema ,nieksiska ,nesolidaru ,netolerantiska.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Buvusioji eilinį kartą praleido progą patylėti. Kažkaip nesigirdi, kad B, Obama nurodinėtų D, Trampui, kaip spręsti problema., Gerbiamoji ponia, jau pabodo skandalai per paskutinius penkis metus pakaks kritikuoti, šiuo metu reikia susivienyti ir daryti, kas įmanoma.

V.S.

V.S. portretas
Susitvarkys Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir su šita nelaimė....

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Kol KGBistinė Grybė vadovaus fondui,neskirčiau nei sudilusio grašio,nes ta komunistė viską išgrobstys.---Nedovanotina kalaida,kas ją palaimino, prie šėryklos.

ar zinot

ar zinot  portretas
kad Grybauskaites fondas nenupirko nei vienos kaukes

Rima

Rima portretas
Kaip gaila, kad nutikus šiai pasaulinei bėdai, mūsų Lietuva atstovauja ne Gerbiama D. Grybauskaitė:( Begalo Jūsų trūksta, Jus tikrai būtumėte padariusi daug daugiau.

Klausimas

Klausimas portretas
Karbauskiui ir finansu ministrui.Kas liepe primi buvusiaja paskirti sukurto fondo direktorium.O gal Karbauskis dirba ranka rankon su ja.Tikrai neskirsiu nei cento.

Kauniete

Kauniete portretas
Ačiū p. Daliai!!!! Tik tvirtą poziciją nugalės!!!!

Kas atsitiko su gandragalvių globėja Šv.Agnieška?

Kas atsitiko su gandragalvių globėja Šv.Agnieška? portretas
Žado neteko ar nuo karonaviruso atsiradusi tryda ją pakirto ?

Ką veikia karbofosinio gaidžio diriguojamas Seimas?

Ką veikia karbofosinio gaidžio diriguojamas Seimas? portretas
..............

Kur dingo Kremliaus karbofosinis gaidys?

Kur dingo Kremliaus karbofosinis gaidys?  portretas
Jis ką, nuo koronaviruso slepiasi po Gretos sijonu?

sipnapročiams kartojimas – mokslų motina

sipnapročiams kartojimas – mokslų motina portretas
Cha cha cha p. besikeikiantys ir besikoliojantys sovietiniai rusų kolonistai bei kitos tautos atmatos, Geriau paspaudykit jums siūlomą žalią “vištos walmorą”. Nors nuo to niekas nepasikeis, bet ant dūšios taps lengviau – pasijusit esą ne tokie vieniši, atsiras gydantis solidarumo jausmas. Geresnių ir efektyvesnių vaistų nuo idiotizmo už solidarumą ir atjautą kol kas neišrasta. Pirmyn, žalia “vištos walmora” laukia jūsų spaudymo ir žada visiems idiotams palaimą.

KGB \\\\\.../////

KGB  \\\\\...///// portretas
---svekinam gabriuk su vardadieniu,ir pageidaujam po 1 metų tavęs nematyti nei gyvo,nei mirusio,nei tavo kapo.IŠNYK.---Su pagarba, senelio KGB bendradarbiai.Savų nepamirštam.

Ji labai reikalinga šiuo metu

Ji labai reikalinga šiuo metu portretas
Labai gaila,kad negalima prezidento rinkti trečiai kadencijai.Nesu prieš Nausėdą,bet Grybauskaitė šiuo metu labiausiai būtų tinkama.Išmintis,tvirtas charakteris, valdingumas-tokie bruožai dabar ypač reikalingi. O rinkėjai tikrai būtų ją ir vėl rinkę.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai kad.už Lietuvos gencidą, Grybė būtų teisiama,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit pencinyke Grybauskaite,spaudžiam ŽALIĄ.

Kad bukas,tai tikrai

Kad bukas,tai tikrai portretas
Seniai kiekvienam bent kiek protaujančiam aišku,kad Veryga žmogus be jokios kompetencijos ne tik vadovauti,bet ir apskritai kaip bet koks specialistas,tačiau,kad tiek daug degradų būtų jį palaikančių...Kaip sakoma,toks tokį gina.Jei pats Veryga bent kiek sugebėtų protauti,būtų pats seniai atsistatydinęs,bet kvailys visada save laiko Napaleonu.

Misija

Misija portretas
Kajp smagu pažarstyti žarijas svetimomis moteriškomis rankelėmis, o jei tos rankelės dar ir prezidentinės o kieno ausys už viso to zoologinio natiurmorto kyšo? Ištraukė iš užpečkio vadovauti koronaviruso pasėkmių mažinimui, o gal karo kurstymui...

dlia slaboūmnyx pavtorenije – matj učenija

 dlia slaboūmnyx pavtorenije – matj učenija portretas
Šūkis: „Skvernelį su Veryga į muilą“ plinta šalyje kaip gaisras. Žmonių nuomone šie nekompetentingi silpnapročiai vis tiek neatlieka savo pareigų, tai gal nors tiek iš jų būtų naudos? Jų neveiklumo dėka laiku nepasirūpinta nei reagentais, nei dezinfekantais, nei apsaugos priemonėmis. .......Patys kaip žaliava dabar įgijusiam paklausą ūkiniam muilui labai tiktų.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha   to Cha cha cha     portretas
O, tu degrade, besitaškantis šmeižikišku mėšlu, taip ir neišmokai nors sakinį parašyti lietuviškai be klaidų.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ja reikia uždaryti į kalėjimą už sugriautą Lietuvą. Kai per krizę dauguma skurdo, tai jį iš banko palūkanų lobo. Lenda su savo machinacijomis, kur jos niekas neprašo. Nei kiek neabejoju, kad sukūrusi, kažkokį neaišku fondą, neva kovai prieš koronavirusą, tik dėl asmeninės naudos sau. Ji visada dirbo tik sau, bet ne Lietuvai. Bjauri boba.

Į būdą

Į būdą portretas
Raudonoji dalia išlindo pakloti, kokia negera valdžia, nes pasak jos juk žmonės išrinko ne tuos

Klausimas

Klausimas portretas
Atsiprasau, cia apie save?

NA NA

NA NA portretas
vargu ar atsiras bukesnis sprendimas už Grybauskaitės sprendimo, praskolino Lietuvą su 10 procentų palūkanomis ir tt, ne gana to Mažeikių naftą atidavė už centus ,irttt , nėra nieko baisiau kaip įdiotas su iniciatyva ,,,,sėkmės ,Lietuvai, .padėkite sau ,kad padėtumėt kitiems ,,,,apsikrėtusi landsbergizmo virusu ,panelė turėtu izoliuotis ,,,,

kgb

kgb portretas
is kur ji islindo?vargas lietuvai...

Ką gi

Ką gi portretas
"svetimos" klaidos labiau matomos, tik gal reikėjo apie jas ponia galėjo pareikšti anksčiau, o ne tada kai tos klaidos jau taisomos pačių valdančiųjų....

Augis

Augis portretas
Išmyžgalviai konservai ir jų valdoma buvusioji pradėjo puolimą seno OŽIO užsakomi, nekaip jam nepavyksta tapti eksprezidentu tai naudojami sunkių Lietuvai laikotarpiu, už jų skleidžiama panika, perduoti jos karo tribunolui ir teisti kaip karo nusikaltėlius!

asda

asda portretas
na klausykite,kada nustosite spausdinti kliedesius.Kas kalba apie nusikaltima ir klaidas Cinizmo virsune.Zmones mirsta ,o jie rinkimams ruosiasi.Na jei musu zmones dar nesupras kas yra kas,tai vargas tokiem zmonem

Ryzas pudelis

Ryzas pudelis portretas
Sitos bobos visas vadovavimas buvo nusikalstamas. Kodel jinai dar ne kaliuzej???

pastebejimai

pastebejimai portretas
Jusu laikas pasibaigees vadovavimui. O Veryga pakankamai gerai dirba. Pagal viruso duomenys Lietuva Europos unijoje atrodo tikrai neblogai. Veryga , atvesk tu kaukiu ir kombiu bus dar geriau!

Psichiatrija tau

Psichiatrija tau portretas
Arba ji vykdo eilinę KGB užduotį, arba vaikystėję ją labai mušė, o gal net žagino. Negali psichiškai nesutraumuota moteris būti tokia pikta, pavydi, negatyvi

pamirso

pamirso portretas
ponia jus jau ne prezidente

Jonas

Jonas portretas
kIEK galima šitų nupezusių senių sapalionių klausytis kaip Adamkaus,Landzbergio,dar ir Grybauskaitės.Ne viduramžiais gyvename-kada tik žynių visi klausė.Praėjo senai jų laikas,bet jie tai nesupranta,padėkite jiems žurnalistai,o ne kiršinkite žmonių.

astuonis metus parazite klaidas ir aferkas kurpe

astuonis  metus parazite  klaidas ir  aferkas kurpe portretas
plese ,voge , valstybe y dugna fekaliju duobej paskandino ... islindo padla ir vel loja snuky syva atstacius....

ka cia perdzia ta KGB Furija per visas skyles

ka  cia  perdzia ta  KGB  Furija per visas skyles portretas
kas neigia , kas tu klaidu netaiso ??? kam reikalinga suda malt ,kelt panika ,bandyt kazkam kazka nurodinet , ir pliurpt apie kazkokiu tai klaidu taisymus , restouravimus... klaidos kyla --jos taisomos, likviduojamos.. einama toliau y prieky stai ir viskas .....visa nusikstama veiuka ir visi nusikaltimai yra grybauskaites su lansbirkiniu gauja isdraskytos ,sunaikintos , medicinines tarnybos, isvyti is salies gydytojai uzdarbiaut y uzsieny ,sunaikinta civilines gynybos tarnyba, rusu laikais nelieciamas rezervas ,karo ,maro, virusiniu ligu epidemiju metu ,automatiskai veikdavo civilines gynybos apmokyti buriai...kuriuos si pliuske isdraske ir sunaikino

taip

taip portretas
Kada ponia Prezidentė savo klaidas pripažino?Kaip pasielgė su nušauto J.Furmanavičiaus giminėmis ar kada nors atsiprašė,juk jis buvo valstybės tarnautojas?Ką konkretaus pasiūlė ar padarė korona viruso atveju?Labai visi moka kritikuoti ,bet kur realūs darbai?Kuo didžiausios sėkmės ir sveikatos A.Verygai.

Keista

Keista portretas
Kad siuo metu sujudo musu vadinamas ,,elitas''galimai issigando sugrizusiu is emigracijos musu Lietuvaiciu ,kurie gali tapti jiems pavojingi,dreba del sukauptu savo turtu.

Kur

Kur portretas
Paskelbta konkreti įspūdinga į fondą jos pervesta suma ?

mociute

mociute portretas
grybauskaite ciosk pas pavo pana ispersdante ingrida,turbut seniai mylejotes kad poli visus kaip nuo lendziugo nutrukusi,les

IDOMU

IDOMU portretas
ar grizo i Lietuva mus palike medikai ,kurie dirbo vardan kitu saliu labo,ar tik nebus taip ,kad jie grize korona virusa mums atveze? ,vis delto noretusi viesumo tokiu metu ,ne veltui yra tokia patarle ,TYLIOJE PELKEJE VELNIAI VEISIASI.kam tiek keliama triuksmo ?kam tai naudinga?mirciu nera ,vaistai nuo koronos Kinija pradejo gaminti vakcina kuriama ,Kame reikalas? ,kas atsakys?

gera foto

gera foto portretas
Foto parodo tikrą piktos moteriškės veidą, jai vėl visi blogi, tik ji viena tai geriausia ir protingiausia -:)))

Zose

Zose portretas
O tulpes pašto užsispirimas ir neigimas. Tie musu politikai kažkokie lopiniai...

Jonas

Jonas portretas
Oij falsyva boba, pakvipo pinigeliais jau ir jos snukelis. Virusas beda, bus skirti milijardai ir jau Grybe fondo administratore..... jus girdejot kokia ji gera, paaukojo kelis litus net, bet atsirieks siek tiek daugiau...dar pensijai vistiek truksta siek tiek. Sekmes valstieciam laikytis ir valyt tuos tarakonus 30 metu naikinancius lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
Viešpatie apsaugok mus nuo koronoviruso ir šitos dviveidės kėgėbistės

deinis

deinis portretas
O kodėl Grybauskatė bukai užsispyrusi ir neneigia ,kad ji padarė didžiausia klaidą praskolindama Lietuvą ,nežinau iš kur Verygai tiek stiprybės kovojant su virusu ,bet sunkiausiai jam kovojant su kitu virusu ,PUOLANČIUJŲ ant jo

tam ,,Pagaliau pasijuokiau :))"

tam ,,Pagaliau pasijuokiau :))" portretas
ne ponia prezidentė, o panelė prezidentė.

kaimas

kaimas portretas
pone prezidente, mes ruošėmės karui, milijardai išleisti, sakykit , kur lauko ligoninės , kur respiratorių rezervai, vaistų rezervai, juk jūs tik metai kaip neprezidentė, ar tankuose gydysit žmones, pasakykit, reriškiasi mūsų vaikai tik būtų pigi patrankų mėsa karo atveju, nei vieno vaiko neleisčiau dabar į armiją, jei jie būtų šauktinių amžiaus, nes jie ruošiami jei kas pražūčiai, šita visa situacija parodė, ir dar ką parodė, kad kiaulių maras buvo svarbiau, gal net yra, nes vet gydytojai pas kiekvieną kaimietį ėjo apsirengę apsišarvavę geriau nei gydytojai, gal dar turi veterinarija nepanaudotų antbačių , kombinezonų, atiduokit juos ligoninėm, nes kažin ar jų ateityje prireiks

pilieti

pilieti portretas
DALUZIA CIA JUS?

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Ačiū Prezidentei ir už pervestas lėšas į tą fondą, ir už visada dalykiškas mintis ir sprendimus! Gaila, kad Jūs ne ministre pirmininke buvote paskirta- reikalai ir dabartinėje situacijoje būtų ne tokie tragiški! Pandemija parodė, kad ir Nausėda, tvirtindamas tokią vyriausybę, padarė nepataisomą klaidą, dėl ko ir esame apgailėtini ekstremalioje situacijoje visose srityse. Tada visi ieškojo pačio paprasčiausio, sau lengviausio būdo!

Zylutė

Zylutė portretas
Na Dalytei jau reikia poilsio, užtenka tų nuopelnų ir darbo del Lietuvos. Liežuviu dirbti visi moka. Dar mažai jai pinigėlių- užsimanė fondo...

nuomone

 nuomone portretas
Konservatoriu,, mediku sajudis'' galetu pasikeisti vietomis su kitu saliu medikais pvz,ITALIJOS ,ISPANIJOS,ten medikai neturi laiko politikuoti ,kelti sumaisti ,del priemoniu neva trukstanciu ,vaziuokit juk gasdinot ,kad is Lietuvos isvaziuosit pirmyn.TIKRI MEDIKAI LIETUVOS SIUO METU DIRBA SEKMESJIEMS

Barygos fan klubas

Barygos fan klubas portretas
Kiek buku zmoniu. Pasake Grybauskaite tai, kas yra akivaizdu. Visi nepatenkinti. Kasdien jum i akis Veryga meluoja, situacijos nevaldo, bet px jis nekaltas, nes "ne savo kedeje sedi"? WTF, kvailu zmoniu paradas...

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai, pulk valdančiuosius, labai jie nuskriaudė šeimininkus MG baltic ir vaistus kartais atpigino ir alkoholiui akcizą uždėjo ir mokesčius dirbantiems sumažino ir dar atims galimybę skolintis 5 milijardus už didžiules palūkanas.

stiprybes

stiprybes portretas
Pasirode viesumoje Grybauskaite tai dabar prasides PAMAZGU pylimas ant visu valdzios instituciju Kas sugalvojo ir isileido sia veidmaine ir patikejo dar kazkokias pareigas siai intrigtu kurstytojai Dabar tai uzvirs intrigu katilas nes sio katilo SEFAS ir virejas turi labai daug patirties intrigu ir suirutes kurstyme Labai gaila tu vadovu ir mediku kurie labai saziningai ir labai nuosirdziai bando suvaldyti sia krize papuls po sios LEDI kritikos LAVINA. Linkiu didziules stiprybes visiems dirbantiems medikams ir valdzios atstovam nekreipti demesio i SMEIZTO lavina

magnolija

magnolija portretas
dar nesedi uz 'nuopelnus' Lietuvai,keista ?

Pagaliau pasijuokiau :))

Pagaliau pasijuokiau :)) portretas
Ponia labai kritiškai įvertino savo prezidentavimo laiką :) Dar reikėjo pridėti ir jokių klausimų nepateiktų iš anksto RAŠTU . Būkit ponia sveika , bet klausytis jūsų nenoriu .

Skvernelis

Skvernelis portretas
Neseniai jusu mylima konservatoriu partija ,Skvernelis ivardino ,kaip nusikalstama ,galimai jis sake tiesa ,nes tik nusikalteliai tokiu sunkiu Lietuvai metu gali kelti chaosa.

Verygai

Verygai portretas
reikalinga visu zmoniu pagalba ,nes jis nera visagalis ,tik keista ,kad zmones kurie Lietuva nuvare i dugna ,siuo metu kelia galvas ir sumaisti,idomu kieno jie uzduotis ruosiasi vykdyt?Galimai tu kurie nekencia lietuviu

klausimas

klausimas portretas
as jos nemegstu bet dabar palaikau nejau nesuprantat kad veryga ne savo kedeje kiti aiskina jis dirba bet nepasako kad nesamones nejau gandras neturi jo kuo pakeist kuris dirbtu gerai

PENSININKE

PENSININKE portretas
ES isaugino bukagalvio jaunimo, kuris iprato gyventi is pasal[pu, BE MOKSLO ir sugeba tik girtauti. Jie zino savo TEISES, o PAREIGU atlikjti nera ipareigoti. Tai didziausia KONSERVATORIU ir LIBERALU POLITIKA.

Julija

Julija portretas
Kalbant apie kitų klaidas, panele D. Grybauskaite, gal galėtumėte ir savas pripažinti ? Pulti ir žeminti kitaip galvojančius Jūs puikiai mokate. Sėkmės ir toliau ...

as

as portretas
Vargsas Veryga- kaltina zmogu ,kad nera nei vieno mirusio zmogaus nuo koronos ,tik viena garbingo amziaus moteris ,kuri mire ,del mediku kaltes, Lietuvoje yra kaltinami tik tie kurie dirba zmoniu naudai ,tas nepatinka Lietuvos priesams ,nes jie buvo iprate rupintis tik savimi,Grizo daug lietuviu is tremties ziuresim kas vyks Lietuvoje .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kas pasakys vagie kepurė dega ,ar ne pats vagis.

Anonimas

Anonimas portretas
Kad jas visas koronavirusas...

vladas

vladas portretas
Šaunuolė,nors po laiko prisipažino.Tikra ,,teisuolė".

Jons

Jons portretas
Latvijoj serganciu tiekpat ,Estijoj dvigubai daugiau tai ka visi buki .O svolocius dalia..

Anonimas

Anonimas portretas
Na nėra ką pridurti,kur tik pakvimpa pinigais,ten jau žydė prisistato vadovauti.

.

. portretas
,,bukas užsispyrimas ir klaidų neigimas". Tai juk apie Dalią

...

... portretas
siandien anuko vardienis pasveikinikite kgb agentai

Nu

Nu portretas
Nutai va.jei draudziama tai draudziama.bet nu ok...jau nuo rytojaus tai tikrai.jei siena uzdaryta..vadinasi STOP.tai ne..dar 02 palydi ..nu nu..paziuresim kuo baigsis.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuvokė dar, jog jos metas valdžioje pasibaigė. Kaip pasibaigė ir didžiulės skolos, kurias pridarė arba padėjo pridaryti. Opozicija, taip pat, parodo savo tikrą veidą: ne žmonės, ne liga jiems rūpi, ne susivienijimas sunkią valandą "vardan tos", o tik ateit į valdžią bet kokia kaina. Nieko jiems nėra švento.

Jau

Jau portretas
Turim pastovių kiršintojų ir chaoso kėlėjų gaują,gal daugiau nebereikia,nebent čia iš tos pačios chebros

nuomone

 nuomone portretas
Grybauskaite kodel taip tamstos akys nuleistos?gal geda i akis zmonems meluoti ,bijot ,kad jos gali isduoti jusu keslus?

bukas kalbėjimas

bukas kalbėjimas portretas
kaip pavyzdžiai rodo, dalis medikų užsikrėtė pramogaudami, o ne dirbdami tiesioginį darbą, todėl laikau, kad bukas kalbėjimas yra nusikalstamas. PSO ilgą laiką apskritai neigė viruso grėsmę, tik prispirti neginčijimų įrodymų pakeitė plokštelę, labai sudėtinga priimti teisingus sprendimus, kai "kompetetinga" institucija (PSO) veikia gyvulių ūkio elito naudai

Miljonas

Miljonas portretas
pabegusiu, vaiku namu sunaikinimas, brovimasis i seimas ir vaiku atiminejimas, praraja tarp turciu ir eiliniu, paezeriu okupacija, visiskas susvetimejimas ir t.t.Dar?

AS

AS portretas
NORETUSI ISGIRSTI KIEK NUOSTOLIO VALSTYBEI PADARE MINISTRAS PER SAVO NEVA UZSISPYRIMA NEI VIENOS MIRTIES NUO KORONA VIRUSO NERA TIK SENUTE MIRE DEL PACIU MEDIKU KLAIDU,PAZIURESIM KIEK BUS MIRCIU KAIP VADOVAUS KITI VADOVAI

ss

ss portretas
tave murmare jau 10 metu klausėm kaip rusai puola.. dink iš eterio ir nesirodykit .

nuomone

 nuomone portretas
Savo klaidas prisimink ,tik po to kalbek garsiai ,stai kur arteja didziausias pavojus paskolos bus ne uz 10 proc ,o uz 20 ,konservu siaubas arteja baisiau uz korona

pensininkė

pensininkė portretas
jau atsibodo per 10 metų ir vėl lenda o nuo Šimonytės kuo toliau ir vėl pensininkai gelbės šalį savo pensijomis o dabar dar ir gyvybėmis

...

... portretas
klaida buvo 8 metus vadovaut .koloborantams tai nauda .

Perversmas

Perversmas portretas
Grybauskaitė aktyviai ruošia ,,1926 gruodžio 17"? Jau ir koncervatorių Šimonytė viešai davė sutikimą būti Ministre Pirmininke.

Galerijos

Daugiau straipsnių