D. Kepenis atsiprašo „sveikuomenės“: galimybių pasą parodžiau paskutinį kartą

Penktadienį kilus skandalui dėl Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovo Dainiaus Kepenio apsilankymo teatre be apsauginės veido kaukės, skiepams ir galimybių pasui principingai priešinęsis politikas nusprendė atsiprašyti juo pasitikėjusių žmonių.

„Labai apgailestauju, kad nueidamas į spektaklį ir parodęs galimybių pasą išdaviau sveikuomenę. Čia, be abejo, labai negražu ir man yra gėda, kad aš tai padariau“, – Eltai atviravo D. Kepenis.

Kaltinimų dėl visuomenės klaidinimo koronaviruso sukeltos krizės sąlygomis susilaukiantis politikas teigia, kad galimybių pasą, kurio idėjai iki tol principingai priešinosi, jis gavo po to, kai persirgęs COVID-19 pasidarė antikūnių testą. Ir dėl to, neslepia „valstietis“, jis jaučiasi išdavęs skelbtus jį garsinusius idealus.

Aš dėl to labai gailiuosi ir pasižadu kaltę išpirkti.

„Man tikrai yra labai gėda ir aš jaučiuosi išdavęs savo visą sveikuomenę. Aš dėl to labai gailiuosi ir pasižadu kaltę išpirkti“, – sakė D. Kepenis. Paklaustas, kaip kaltę ketina išpirkti, politikos detalių neatskleidė.

„Artimiausiu metu jūs pamatysite, kaip tai ketinu padaryti“, – sakė LVŽS atstovas.

„Aš galimybių pasą parodžiau paskutinį kartą“, – prisiekė D. Kepenis.

ELTA primena, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovas Justas Džiugelis feisbuke pasidalijo nuotrauka, kurioje LVŽS atstovas D. Kepenis nufotografuotas teatre be apsauginės veido kaukės. Kaip teigia J. Džiugelis, dėl D. Kepenio elgesio jis kreipėsi į policiją.

„Prieš įstatymą lygūs visi. Gali murkdytis eketėje, lakstyti po sniegą kaip mama pagimdė, gali net reikalauti žmones gydyti arklių vaistais. Tačiau laikytis įstatymų privalai. Kadangi ponas, piktybiškai rizikuodamas aplinkinių žmonių sveikata, šios prievolės nesilaiko, kreipiausi į Lietuvos policiją. Jei proto taip ir nepridėjo žilas plaukas, tai gal bent tuštėjančios kišenės išmokys gerbti kitus“, – savo asmeninėje paskyroje feisbuke rašė J. Džiugelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sheshelis

Sheshelis portretas
Gal tada "įtikėję mokslu" gali įvardinti kur "dingsta " statistikoje natūraliai persirgę ? Kodėl tik segreguojamos tik dvi rūšys - paskiepyti ir nepaskiepyti ? O kur persirgę ? O gal jau pagal naujas doktrinas nebeegzistuoja natūralus imunitetas ? Bukumui ir debilizmui ribų nėra. Faktas. Patys inicijuoja tokias aferas kaip "GP", o paskui tryznioja kad ale daug užsikrėtusių. Nuo negydomo ir laiku nediagnozuojamo vėžio daug daugiau numiršta, bet dėl to gūdi tyla. Biznis per menkas ? Visos tokios aferos anksčiau ar vėliau baigiasi, tik gaila, kad patys aršiausi "chunveibimai", kaukes pasikeitę kitas dainas pradeda dainuoti. Dėja, bet iš marksistinės Lietuvos valdžios proto, logikos ir geros valios nėra ko tikėtis...

Vytautas

Vytautas portretas
Lietuvoje nacionalinis valgis - cepelinai , nacionalinė blogybė - įskūsti kaimyną policijai

Kolia

Kolia portretas
Bet kaip negražu,būti skundiku !!! Tai įvardijama "ožiu".Tik žemo lygio žmogus,tai gali padaryti...,ir tokiam žmogui yra laabai sunku su aplinka.Žiūri,kur ką pastebėti,įskūsti...Karma jiems atsisuks dar kartą !!!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių