D. Šakalienė ryžosi gultis ant operacinės stalo: svarsčiau, ar dalintis

  • Teksto dydis:

Politikė Dovilė Šakalienė pasidalijo asmenine patirtimi apie neseniai atliktą operaciją, kuri buvo būtina po praeityje įvykusio nosies lūžio. Žinoma moteris teigė patyrusi daug nuoširdaus rūpesčio ir atjautos iš profesionalių gydytojų bei seselių sunkiu periodu.

Apie tai, kad buvo atlikta operacija, politikė D. Šakalienė pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Keletą dienų nebūsiu labai darbinga, bet jėgų parašyti nuoširdžius padėkos žodžius tikrai užteks. Šiuo nemaloniu laikotarpiu viešoje erdvėje dominuoja kritika kitiems ir pagyros sau, tai vardan pusiausvyros – geri žodžiai kitiems, tiems, kas jų tikrai nusipelno“, – rašė žinoma moteris.

D. Šakalienė teigė, jog senas nosies lūžis galiausiai ją vėl prisivijo, o po ilgų mėnesių laukimo ir tyrimų gulėsi ant operacinio stalo.

„Manimi rūpinosi moterų komanda, išskirtinai kompetentingų, itin aukštos kvalifikacijos, patyrusių ir empatiškų gydytojų, slaugytojų ir padėjėjų komandos – tiek intensyvios terapijos skyriuje, tiek LOR skyriuje VUL Santaros klinikose.

Politikė džiaugėsi, kad rimtą operaciją atliko viena geriausių Lietuvoje chirurgų-otolaringologų Donata Šukytė-Raubė, kuri specializuojasi kaukolės pamato ir sinusų chirurgijoje.

„Nuoširdžiai dėkoju už atidą ir rūpestį mano nepatogiam organizmui itin aukštos kvalifikacijos gydytojai anesteziologei-reanimatologei Dr. Ievai Slauzgalvytei. Ypatingas dėkui intensyvios terapijos skyriaus komandai, kurių dėka sėkmingai grįžau iš kažkur toli toli ir buvau rūpestingai mielosios Ritutės parsivežta į LOR skyrių“, – dėkojo Dovilė socialinėje erdvėje.

Taip pat moteris nepraleido progos padėkoti už globą ir rūpestį slaugytojoms Oksanai Seletienei bei Ritai Muravskajai.

„Šiltas, ramus, malonus, profesionalus ir žmogiškas rūpestis pacientais – mačiau, kad su kiekvienu taip elgiamasi, net jei garbaus amžiaus pacientei norėjosi naktį vaikštinėti koridoriais, buvo sureaguota kantriai ir geranoriškai, beje, trumpų poilsio valandėlių sąskaita“, – rašė politikė.

D. Šakalienė neslėpė, jog kilo nemenkų abejonių dėl fotografijos viešinimo.

„Gyvenimas – visoks. Kartais pozuoji su aukštakulniais, o kartais su tvarsčiais“, – humoro jausmo neprarado politikė.

Ji pridūrė, jog ligoninės maistas – išties nuostabus.

„Kotletukai – karšti, omletas su sūriu 12 balų iš 10, ir net daržovių salotų gausiai“, – rašė D. Šakalienė.

Taip pat žiūrėkite: Dovilė Šakalienė pasisakė apie gynybos sektoriaus poreikius



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tą ŠAKALĘ dar neužmušė

Tą ŠAKALĘ dar neužmušė portretas
Atimtų vaikų tėvai!

Morganas

Morganas portretas
O kas ta Šakalienė, negirdėjau dar, kuo ji nusipelnė tokiam dėmesiui?

Ups

Ups portretas
Ji pasidalins viskuo, kad tik savo foto pamatytų paskelbtą
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių