Demokratų sąjungos sąskrydyje pristatyti 33 kandidatai į savivaldybių merus

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Lazdijų rajone vykstančiame Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ sąskrydyje pristatyti 33 partijos skyrių siūlomi kandidatai į savivaldybių merus.

Kaip pranešė partija, Marijampolėje kandidatu į šios savivaldybės merus siūlomas Seimo narys Kęstutis Mažeika, Neringoje, Lazdijų ir Šilutės rajonuose dabartiniai šių savivaldybių merai – atitinkamai Darius Jasaitis, Ausma Miškinienė ir Vytautas Laurinaitis.

Kaip jau skelbta anksčiau, Vilniaus mieste kandidatu į merus siūloma kelti partijos pirmininko pavaduotoją Seimo narį Luką Savicką, Kaune – šio skyriaus pirmininką Gintautą Labanauską, Klaipėdoje – skyriaus pirmininką, buvusį Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorių Artūrą Bogdanovą.

Pranešama, jog galutinį kandidatų į merus sąrašą rugsėjo viduryje tvirtins partijos valdyba.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų vasarį–kovą.

S. Skvernelis: partija kuriama ne vieneriems metams

Sąskrydžio dalyvius pasveikinęs Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas Saulius Skvernelis atkreipė dėmesį į tai, kad partija yra kūrimosi procese.

Pasak jo, partija kuriame ne vieneriems metams, o joje yra daugybė „didelį potencialą“ turinčių žmonių.

„Mūsų darbas bus įtikinti žmones, gauti jų pasitikėjimą. Partijoje yra daugybę žmonių, turinčių didelį potencialą ir tai reikia išnaudoti. Drauge turime bendrą viziją valstybes labui ir galime ją įgyvendinti. Mūsų organizacija kuriama ne vieneriems metams, o dešimtmečiams“, – teigė S. Skvernelis.

Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“ sudaro daugiau nei 3 tūkst. narių. Jos skyriai jau veikia 45 savivaldybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gėda Skverneliui

Gėda Skverneliui portretas
Kai pamatėm ko verta Lietuvos kariuomenė - tai supranti, kad Skvernelis išvogė ką galėjo kaip Šoigu. Jo mentalitetas - tai įteisinto vagies mentalitetas. Vagias viską ką gali, ne tik vagoniukus, testukus, keliukus, ... bet ir politikus.

Gali

Gali portretas
Įtikinėti nemastančius bet abejoju kad apie tokį darinį kas mąstytų.

Nejaugi

Nejaugi portretas
Be buvusių neatsiras kam Lietuvos miesteliams vadovauti, kaip erkes lenda, šeimomis save kelia i padanges.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių