„Didįjį šeimos gynimo maršą“ palaikantys politikai patys nedemonstruoja tradicinio požiūrio į šeimą?

  • Teksto dydis:

Kontroversišką „Didįjį šeimos gynimo maršą“ nutarė palaikyti ir Darbo partija. Ir tai kelia klausimų apie dvigubus standartus, nes partijos lyderio šeima – nėra labai tradicinė: Viktoras Uspaskichas vaiką augina ne santuokoje. Tai antra parlamentinė partija, kurios lyderis agituoja už maršą. Jau anksčiau už jį pasisakė „valstiečių“ pirmininkas Ramūnas Karbauskis. Kai kurie taip pat beda pirštu – paties gyvenimas irgi ne tradicinis.

Darbo partijos lyderis V. Uspaskichas sako, kad būtina apginti tradicines šeimos vertybes. Tad Darbo partijos nariai ir jų šeimos paragintos šį savaitgalį vyksiančiame „Didžiajame šeimos gynimo marše“ dalyvauti. 

Bet ar V. Uspaskichas nuoširdus? Ar tiesiog šliejasi, kur patiks „darbiečių“ rinkėjams?

Paties šeima nėra visiškai tradicinė. Europarlamentaras vaiką augina su perpus jaunesne partiete. Jie neseniai užfiksuoti ir Dubajuje. V. Uspaskichas su vaiko motina nesusituokęs, bet, anot politiko, jo žodžiai ir veiksmai vienas kitam neprieštarauja. Apie tai, kad V. Uspaskicho širdyje pražydo nauji jausmai, informacijos buvo dar pernai, bet Darbo partijos lyderis sakydavo, kad apie lovą kalbų nebus. 

Kitos parlamentinės partijos – „valstiečių“ – lyderis R. Karbauskis prieš savaitę pareiškė, kad jo partijos nariai šiame marše dalyvaus. 

Seimo vicepirmininkas „darbietis“ Andrius Mazuronis į tai sureagavo sakydamas, kad kai akciją imasi globoti žmogus, turintis žmoną, bet į Seimą traukiantis savo drauges, darosi juokinga. 

R. Karbauskio žmona gyvena Ispanijoje. Praeitoje kadencijoje jo pavaduotoja Greta Kildišienė atsisakė mandato po skandalo, kad važinėja R. Karbauskio „Agrokoncernui“ priklausančiu automobiliu. 

Bet Darbo partijos lyderio šeima, anot A. Mazuronio, šeimos gynimo maršo standartus atitinka. 

Nors savo partijų narius ragina tą daryti, nei V. Uspaskichas, nei R. Karbauskis asmeniškai marše pasirodyti neplanuoja. V. Uspaskichas teigia, kad bus krikšto dukros vestuvėse. R. Karbauskis – kad nenori, jog maršas įgytų politinį atspalvį. 

O Seimo salėje šeimų maršą garsiausiai palaiko Petras Gražulis. Jis pastaruosius kelerius metus irgi nedemonstruoja tradicinio požiūrio į šeimą. Su vaiko motina buvo ne vienas skandalas. 

P. Gražulis surinko ir 50 Seimo narių parašus po maršą palaikančia rezoliucija, bet valdančiųjų balsais ji vakar iš darbotvarkės buvo išimta.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
mommy mANAU GEHAI turetu degti

Rasa

Rasa portretas
Tikrai nėra nei pideru nei pedofilu čia išgalvoti pavadinimai yra tik iškrypėliai ligoti vyrai ir juos reikia gyditi ir rimtai per prievarta vežti i gydiklas gal čia nuo to cheminio maisto gal tie pampersai cheminiai paveikia kaip vaikas parom nešioja 3 metusgal kad geria visokio nuodo prisodrintus gėrimus tadėl ir vaikai vėžiu debetu serga o suauge tampa impotentais nevaisyngais gal kada ateis tokie laikai kaip jie bus izoliuoti nuo sveiku žmoniu ir gydomi nes jaupasaulis pradės atbusti juk jie niekina jusu vaikus daro ligoniais

kauniete

kauniete portretas
Sena merga PIŠ TIKRAI NEŽINO KAS TAI YRA ŠEIMA TAIP IR SUSENO VYRO NEPAKIRKINTA MERGELĖ jos gyvenimas baisus Aš vyšnaite 2metus palaikiau bet nervai neišlaikenet paukšteliai nat jos nenusėsdavo nei vienos vyšnios tik vargas prižiurėti AMARAI PULDAVO KAIP VAMPYRAI TAIP IR PIŠ gobšiu vagiu apsupta dirba savo naudai bet kas iš to pinigus i karsta susidės bet pagarbos jokios tauta ant jos kubilo lansbergo kapo tikrai nusispjaus ir jie tai mato tai vagia ir keršija
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių